U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Alert blijven

  met licht

  Gezondheids-
  centrum
  Lindehof,
  Nederland

     

  Ontdek hoe licht het personeel van Gezondheidscentrum Lindehof helpt alert te blijven.
  Het kantoor van Gezondheidscentrum Lindehof, verlicht door Philips

  Het is erg licht en het

  licht is minder

  vermoeiend voor de ogen dankzij de hoge lichtopbrengst. Ik bespaar ook tot 50% op de energierekeningen. Zonder de ondersteuning van Philips Lighting Capital I zouden we deze investering niet hebben gedaan en hadden we nooit kunnen profiteren van alle voordelen.”

   

  -Jan van der Meij, huisarts en mede-eigenaar van Gezondheidscentrum Lindehof

  De behandelkamer van Gezondheidscentrum Lindehof, verlicht door Philips Lighting

  De uitdaging van de klant


  Gezondheidscentrum Lindehof in Hazerswoude-Dorp is een multidisciplinaire medische zorgverlener. Het herbergt een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapiepraktijk en een Centrum voor Jeugd en Gezin. Philips werd belast met het leveren van verlichting die de medewerkers zou helpen alert en geconcentreerd te blijven.
  Energiebesparende LED-verlichting van Philips verlicht de behandelkamer van Gezondheidscentrum Lindehof

  De juiste verlichting

   

  De eigenaren van het centrum besteden veel aandacht aan gezondheid. Niet alleen die van hun patiënten, maar ook die van het milieu. Daarom was het voor het centrum van primair belang dat de het uitgerust zou worden met milieuvriendelijke verlichting die ook het welzijn zou ondersteunen. De kosten waren echter ook een punt van aandacht. Philips Lighting Capital was in staat hulp te bieden door middel van een lease-overeenkomst voor de initiële investering.

   

  Nadat het project groen licht had gekregen, begonnen we met het installeren van energiebesparende LED-verlichting. PowerBalance werd gebruikt voor visueel comfort in de werkruimten. Hij werd gekozen vanwege zijn verfrissende verlichting, die helder genoeg is om afscheid te kunnen nemen van bureaulampen, maar geen verblinding veroorzaakt. Boven de patiëntenbedden leveren CoreView plafondarmaturen uitstekend zicht voor het medisch personeel.

   

  De lampen worden geregeld door OccuSwitch DALI, die gebruik maakt van aanwezigheids- en daglichtdetectie om de lichtniveaus automatisch in te stellen, wat overbodig energieverbruik voorkomt. “Ik ben werkelijk heel blij met de verlichting,” zegt mede-eigenaar Jan van der Meij. “Het licht is aangenaam en minder vermoeiend voor de ogen dankzij de hoge lichtopbrengst.”

   

  Energiezuinige LED´s en slimme lichtregelaars maken een enorm verschil. In vergelijking met conventionele verlichting bespaart het nieuwe systeem tot 50% op energie en bijbehorende kosten. Daarnaast hoeven de lampen de komende 20 jaar niet vervangen te worden.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich teru...

  Gerelateerde cases