U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Word erkend
  LED Expert

  Versterk je positie


  Als erkend LED Expert heeft u een speciale status binnen de installatiebranche. Uw bedrijf loopt immers voorop in de laatste LED-ontwikkelingen. Zo kunt u deelnemen aan trainingen, krijgt u op maat gemaakte licht-technische projectondersteuning en voorzien wij u van promotiemiddelen.
  LEDexpert Techtron

             

  TechTron kiest voor kwaliteit, kennis en innovatie, zodat de klanten krijgen wat ze van hen mogen verwachten, namelijk een goed advies en een kwalitatief goed product. Hiervoor werken wij samen met Philips. Met het Philips LED expert keurmerk biedt Philips een uniek programma waarin de deelnemende bedrijven als eerste in de markt de noodzakelijke tools, LED informatie en begeleiding aangeboden krijgen.

   

  Philips Lighting Nederland heeft TechTron uitgeroepen tot LED expert van het jaar in 2014. Dit op basis van een pro-actieve benadering, met unieke projecten, investering in kennis en de transparantie in advisering als resultaat.

   

  - Henk de Man - Techtron, Erkend LED Expert

  Time to Act!


  De snelheid van LED innovatie is ongekend. Waar LED's voorheen alleen voor decoratieve doeleinden konden worden toegepast, is LED nu breed inzetbaar voor algemene verlichting. En die ontwikkelingen gaan steeds sneller...

  De branche verandert


  Een lichtdeskundige die niet inspringt op de ontwikkelingen in LED, doet niet alleen zijn klant tekort, maar vooral zichzelf! Want de wereld verandert snel en dat biedt veel kansen, met name door de unieke eigenschappen van LED’s. Zo kunnen we onderhoudskosten en energiekosten naar beneden brengen en zijn er meer mogelijkheden om een gezonder werkklimaat of een verrassende sfeer te creëren. Zorg dus dat u een voorsprong houdt. Word LED Expert!
  Valleibad

  Wat krijgt u er voor terug?


  Wij als Philips voorzien u van de juiste kennis (opleiding), materialen (inrichten showroom) en ondersteuning (extra begeleiding en hulpmiddelen). Ook zorgen wij dat u na het eerste jaar up-to-date blijft en u zich als LED-autoriteit kan profileren!

  De voordelen op rij:


  • U en uw medewerkers zijn LED-gecertificeerd; de LED-kennis en -vaardigheden worden vergroot door het volgen van specifieke LED-training(en)

  • Uw bedrijf ontvangt het keurmerk ’Erkend Philips LED Expert’

  • Uw bedrijf is met contactgegevens en vermelding website als ‘Erkend LED Expert’ te vinden op de Philips internetsite

  • U ontvangt de laatste Philips LED-innovaties voor proefopstellingen bij uw klanten.

  • U krijgt de beschikking over diverse tools om project berekeningen te maken

  • En natuurlijk kunt u voor al uw vragen terecht bij uw Philips contactpersoon

  Gerelateerde cases

  Samen nieuwe waarde maken


  Vind uw dichtstbijzijnde distributeur of partner
   

  Kies uw land uit de onderstaande lijst
  om de dichtstbijzijnde distributeur of partner te vinden.

   

  Dealer of partner zoeken

  Blik op de wereldkaart

  Neem contact met ons op

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van het LED-expert programma voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw Philips accountmanager.

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen