Suggesties

  Neem het voortouw

  in licht

   

   

  Lighting University voor u
   

   

  De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden. Met haar rijke historie in verlichting is Philips uitstekende gekwalificeerd voor het overbruggen van de kloof de grensverleggende ontwikkelingen in verlichtingsinnovatie en de oplossingen die in de echte wereld worden geëist door by professionals.

   

  De University werkt samen met toonaangevende experts om te verzekeren dat zij u voorziet van actuele informatie en waardevolle inspiratie. U kunt er zeker van zijn dat u op deze website iets vindt dat u zal verlichten.

  Wilt u meer weten over verlichting?

   

  Bekijk onze internationale pagina met meer dan 150 lesmodules met webinars, video's, cursussen, publicaties en evenementen. Breid uw kennis over verlichting uit op het moment dat u dat nodig hebt en volg een van onze cursussen om een certificaat te ontvangen. Ontdek de Lighting University Browser en zoek onderwerpen die u het meest interesseren zoals LED-lampen, Connected lighting, Licht en welzijn of de theorie van verlichting.

   

  * N.B. Als u op een van de knoppen hieronder klikt, verlaat u deze pagina en opent u onze Engelstalige portfolio.

  We hebben het over

  Lighting webinars

  Neem contact met ons op

   

  Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen