U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Light+Building

  Frankfurt, 13-18 Maart 2016

  Meer dan alleen licht

   

  In 2014 hebben we de mogelijkheden van de connected lighting laten zien. Dit jaar zullen we tonen wat deze intelligente verlichtingstechnologie voor u kan betekenen. Ervaar zelf hoe connected lighting bespaart, automatiseert, informeert en inspireert. Kantoorverlichting die mensen productiever en ruimten flexibeler maakt. Speelse verlichting in huis die u kunt personaliseren en besturen op afstand. Straatverlichting die steden veiliger en efficiënter maakt. Dit zijn slechts enkele manieren waarop we het leven transformeren.

  Of het nu gaat om kantoren, winkels, steden of thuis, onze connected verlichtingssystemen voegen een vorm van intelligentie toe, die de openbare en persoonlijke ruimten transformeert. Verlichting wordt een deel van “the Internet of Things” en helpt om onze in toenemende mate connected omgevingen beter te laten inspelen op de wensen en behoeften van de mensen en de planeet.

  Komt u ook?

   

  Ontdek de wereld van connected lighting op onze stand en laat u inspireren. Ervaar zelf wat deze intelligente verlichtingstechnologie voor u en uw omgeving kan betekenen. Registreer uw bezoek via onderstaand formulier en blijf op de hoogte.

  Volg ons ook via:
  Get in touch

  Terugblik Light+Building 2014

   

  Herbeleef onze stand van 2014 met de interactieve virtuele tour tool aan de rechterkant. Ook hebben we hieronder een beeldoverzicht samengesteld om uw geheugen op te frissen.