U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Light + Building

  Frankfurt, Duitsland

  18-23 maart, 2018

  Werelds grootste vakbeurs voor verlichting en intelligente gebouw technologie


  Light + Building is werelds grootste vakbeurs op het gebied van verlichting, design en intelligente gebouwtechnologie. Tweejaarlijks de ‘place to be’ voor de trends en ontwikkelingen van morgen.
  18-23 maart, 2018
  Ludwig-Erhard-Anlage,  Frankfurt am Main, Duitsland

  Ervaar light beyond illumination

  Tijdens Light + Building 2018 tonen wij u de nieuwe mogelijkheden in het creëren van meer veiligheid, comfort, efficiëntie en sfeer door licht te verbinden met het internet. Om tijdens uw beursbezoek kostbare tijd te besparen adviseren wij u zich voorafgaand te registreren. Deze voorregistratie geeft u rechtstreekse toegang op de Philips Lighting stand en onze experts staan voor u klaar bij de technologieën waarin u geïnteresseerd bent. 
  Philips connected lighting kan meer dan alleen verlichten. Door licht te verbinden met het internet kan het informatie uitwisselen en de wereld beter laten werken. Zo maken we onze omgeving slimmer, besparen we energie en beheren we gebouwen milieuvriendelijker terwijl de productiviteit en het welzijn van de gebouw gebruikers verbeterd. Wij maken steden veiliger en aantrekkelijker en creëren thuis ervaringen zoals nooit tevoren. Dit is licht dat meer kan: ervaar Light Beyond Illumination op onze stand. 
  2016 Light + Connected Illumination

  Laat je inspireren met de highlights van Light + Building 2016

  Impressie Light + Building 2016

  Impressie Light + Building 2016


  Bekijk wat onze bezoekers van L+B 2016  te vertellen hebben over Philips Hue, connected verlichtingssystemen voor steden, gebouwen en retail. 
  Hoogtepunten van Light + Building 2016

  Hoogtepunten van Light + Building 2016


  Als opwarmer en ter inspiratie een korte video wat u kunt verwachten als u de Philips Lighting stand bezoekt. 

  Inspiratie

  Smart Cities

  Slimme steden

   

  Succesvolle slimme steden hebben behoefte aan slimme technologie, sterk leiderschap en een scherpe visie. Ontdek onze rapporten, trends en de nieuwste ideeën van toonaangevende experts.

  Smart Retail

  Slimme winkels


  Elke innovator heeft een expert nodig. Hier brengen we de nieuwste ideeën van visionaire leiders, denkers en technische retail samen om u te inspireren.
  Smart Buildings

  Slimme gebouwen


  Inzichten van toonaangevende ontwikkelaars, ontwerpers, eigenaars van gebouwen en hun gebruikers. Alles wat u moet weten over deze snel veranderende sector en hoe slimme verlichting kan helpen om een productievere en comfortabele werkplek te creëren.
  Smart Homes

  Slimme woningen


  Breng je slimme woning tot leven met de meest connected verlichting ter wereld: Hue connected home lighting, innovatieve apps van derden en integratie met andere slimme systemen en consumentenapparaten.