Meer merken van

Kies het juiste product, met tijdbesparende hulpmiddelen

Een partner die jouw uitdagingen begrijpt bespaart je tijd. Daarom bieden wij naast een compleet portfolio aan LED-oplossingen volledige ondersteuning voor, tijdens of na je aankoop. Op deze startpagina voor installateurs vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen die je zoekt. Van LEDtube selectietool tot CoreLine lichtplan calculator, hier vind je het allemaal.

Interact Ready armaturen

Werkt samen met Interact Pro

• Pas de verlichting aan via een smartphone.
    • Installeer tot 200 lichtpunten per project.

CoreLine LED armaturen

Voor elke ruimte een oplossing
    Een slimme installateur laat nooit een kans om tijd en geld te besparen aan zich voorbijgaan. Met Philips CoreLine hoeft dit ook nooit te gebeuren. Ontdek de vele online hulpmiddelen.

Ledinaire

Eenvoud voor een scherpe prijs

Maak eenvoudig de overstap naar LED-verlichting, zonder hoge kosten. Kies voor betaalbare, betrouwbare en energie-efficiënte verlichting van de toonaangevende naam in LED.

MASTER LEDlampen

Dimbare LEDlampen voor topprestaties

MASTER LED-lampen leveren licht van hoge kwaliteit; constante kleuren, maximale compatibiliteit en dimmen met hoge prestaties.

MASTER LEDtubes

Altijd de juiste LEDtube
    Welke buis je ook nodig hebt, je vindt deze altijd in het Philips MASTER LEDtube portfolio. Van optimaal energierendement tot de hoogste lichtopbrengst, toepasbaar in elke omgeving. Check vooraf de compatibiliteitslijst.

Portfolio overzicht

en standaard lichtplannen
    Zoek je een ander product of de meest recente Philips innovaties? Download dan onze Philips Lighting Catalogue app! Verlicht je binnenkort een standaardruimte? Download een standaard lichtplan.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de installateurs- nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze innovaties.

Koop nu

Vind een groothandel bij jou in de buurt die je verder kan helpen.

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op via onze supportpagina.