U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  startpagina
  voor installateurs

   

  Kies het juiste product, met tijdbesparende hulpmiddelen


  Een partner die jouw uitdagingen begrijpt bespaart je tijd. Daarom bieden wij naast een compleet portfolio aan LED-oplossingen volledige ondersteuning voor, tijdens of na je aankoop. Op deze startpagina voor installateurs vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen die je zoekt. Van LEDtube selectietool tot CoreLine lichtplan calculator, hier vind je het allemaal. 

  Blijf op de hoogte


  Schrijf je in voor de installateurs- nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze innovaties.

  Interact Ready armaturen

  Werkt samen met Interact Pro

  • Pas de verlichting aan via een smartphone.
  • Installeer tot 200 lichtpunten per project.

   

  CoreLine LED armaturen

  Voor elke ruimte een oplossing
  Een slimme installateur laat nooit een kans om tijd en geld te besparen aan zich voorbijgaan. Met Philips CoreLine hoeft dit ook nooit te gebeuren. Ontdek de vele online hulpmiddelen.

   

  Ledinaire

  Eenvoud voor een scherpe prijs

  Maak eenvoudig de overstap naar LED-verlichting, zonder hoge kosten. Kies voor betaalbare, betrouwbare en energie-efficiënte verlichting van de toonaangevende naam in LED.

  MASTER LEDlampen

  Dimbare LEDlampen voor topprestaties

  MASTER LED-lampen leveren licht van hoge kwaliteit; constante kleuren, maximale compatibiliteit en dimmen met hoge prestaties.


  MASTER LEDtubes

  Altijd de juiste LEDtube
  Welke buis je ook nodig hebt, je vindt deze altijd in het Philips MASTER LEDtube portfolio. Van optimaal energierendement tot de hoogste lichtopbrengst, toepasbaar in elke omgeving. Check vooraf de compatibiliteitslijst. 

  Portfolio overzicht

  LED, Conventioneel en lichtplannen

  Zoek je een product of de meest recente Phlips innovaties? Download dan de Phlips Lighting Catalogue app. Zoek je het Philips equivalent van een conventionele lamp of driver van een willekeurig ander merk? Ga dan naar de Conversie Tool. Wil je een ruimte verlichten? Download een standaard lichtplan.

  Desinfecteren met de kracht van licht

  Desinfecteren met de kracht van licht 

   

  UV-C is een doeltreffende manier om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren in publieke ruimten zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca, winkels, sportcentra en openbaar vervoer. UV-C breekt het DNA en RNA van micro-organismen zoals bacteriën en virussen af, waardoor deze onschadelijk gemaakt worden.

  Benieuwd wat UV-C voor jou en je klant kan betekenen? 

   

  Philips UV-C-armaturen mogen alleen worden verkocht via gekwalificeerde partners en geïnstalleerd door gecertificeerde professionals volgens onze strenge veiligheids- en wettelijke voorschriften.

  Blijf op de hoogte


  Schrijf je in voor de installateurs- nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze innovaties.

  Koop nu


  Vind een groothandel bij jou in de buurt die je verder kan helpen.

  Contact


  Heb je vragen? Neem contact met ons op via onze supportpagina.