U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

De verschillende lagen in de huid bevatten veel bloed en water, wat de absorptie van licht met elke golflengte mogelijk maakt, en dat heeft diverse positieve voordelen voor de huid. Lichttherapie is een geavanceerde technologie die gebruikmaakt van licht met specifieke golflengten om de volgende voordelen mogelijk te maken:

 

- Infrarood - aanmaken van huid- en opperhuidcellen. Wordt gebruikt om de huid te verjongen en wonden, sneden en andere huidschade te genezen.

 

- Rood licht - stimuleert de collageenproductie en bevordert de bloedcirculatie. Wordt gebruik voor huidverjonging. Wordt gebruikt voor het verminderen van lijnen, rimpels, littekens en zelfs voor verbeteren van de teint.

 

- Oranje licht - revitaliseert de huid en brengt de gloed naar boven in de huid voor speciale gelegenheden.

 

- Geel licht - vermindert zwelling, roodheid en ontstekingen. Wordt gebruikt om zonneverbranding te behandelen.

 

- Groen licht - creëert een rustgevend effect op de huid, met anti-ontstekingseigenschappen. Verlicht hyperpigmentatie van vlekken en maakt een helderder huidkleur zichtbaar.

 

- Blauw licht - vertoont antibacteriële eigenschappen. Wordt gebruikt tegen acne, voor reinigen van de huid, reguleren van vetklieren en verzachten van ontstekingen.