U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Standaard

  lichtplannen

  Download hier je lichtplannen

   

  Op deze pagina vindt u onze standaard lichtplannen voor binnen- en buitenverlichting. Wilt u inspiratie opdoen of zien of uw ideeën vertaald kunnen worden in lichtoplossingen? Onze standaard lichtplannen helpen u op weg. Bent u op zoek naar een gerichte toepassing? Voor klantspecifieke lichtoplossingen kunt u altijd bij Philips terecht.

  lichtplannen voor zowel binnen- als buitenverlichting

  Kantoren en gevels


  Ervaar de dynamiek van daglicht in al uw ruimten en creëer een stimulerende werkomgeving met het juiste licht. Of bouw aan het versterken van uw identiteit met opvallende gevelverlichting, waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

  Kantoren en gevels

  Parkeren


  In parkeergarages staat veiligheid voor de bezoekers voorop. Daarbij is het belangrijk dat ze zich welkom voelen en op hun gemak. Verlichting speelt hierin een essentiële rol.

  parking garage

  Scholen


  Verlichting levert een grote bijdrage aan hoe kinderen presteren op school. Het juiste licht helpt bij de concentratie en alertheid van de leerlingen en maakt het leerproces leuker. Met één druk op de knop kan de leerkracht de verlichting in het lokaal aanpassen aan de activiteiten of de sfeer in de klas.

  School Vision

  Sport

   

  Optimaal comfort voor spelers, publiek en televisiekijkers! Sportverlichting is meer dan alleen functioneel. Philips voorziet in lichtoplossingen die volledig afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen.

  Sports

  Woonwijken

   

  Verlichting levert een essentiële bijdrage aan het veiligheidsgevoel in woonwijken. Goede straatverlichting verbetert het zicht voor weggebruikers en voetgangers als het donker is en kan daarnaast ingezet worden om een eigen identiteit te creëren voor specifieke delen van de stad.

   

  Woonwijk

  Terreinen en industrie


  Goede verlichting voor terreinen en industrie draait om kwaliteit en comfort. Het licht moet helder genoeg zijn voor de gebruikers, voldoen aan alle wettelijke normen en tegelijk zaken als lichtvervuiling zoveel mogelijk beperken. Elke verlichtingswens is uniek, dus is het van belang om uit te gaan van de specifieke behoeften van de eindgebruiker.

   

  Terreinen