U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  Sluit filters Toon filters
  Meer filters tonen
  Minder filters tonen
  • Product
  • Vermogen (W)
  • Dimming controls
  • IK rating
  • IES
  • Leaflet

  Sorteren op:

    Informatie over productfamilie

    De UV-C Disinfection Active Air is ontworpen om de lucht te desinfecteren tijdens het dagelijks werk, zonder onderbreking. Het kan aan een wand of plafond worden geïnstalleerd in zeer uiteenlopende locaties, zelfs op UV-C-gevoelige locaties. Met ventilatoren wordt de lucht uit de ruimte in het apparaat gezogen. Daar wordt het gefilterd om vervolgens een intensieve desinfectie met 2x60W UV-C-lampen te ondergaan. De lucht komt vanuit het UV-C active air systeem schoon de ruimte weer in.

    Voordelen

    Maakt ononderbroken gebruik mogelijk terwijl de bedrijfsactiviteiten blijven doorgaan
    Krachtige desinfectie van lucht
    Veilig in het gebruik
    Eenvoudig te installeren en activeren
    Eenvoudig onderhoud

    Kenmerken

    Inclusief Philips PL-L TUV-lampen: 2x60 W
    Stoffilter
    Wandmontage of plafondmontage
    UV-C wordt alleen uitgestraald binnen het apparaat, niet erbuiten

    Toepassingen

    Kantoren, vergaderkamers, toiletten, kantines, telefooncel
    Kleedkamers, gastenkamers, wachtkamers
    Voedselproductie-eenheid, rijpingskamers, musea

    Waarschuwingen en veiligheid

    GEVAAR: Zoals elk desinfectiesysteem moeten UV-C-lampen en -apparaten correct worden geïnstalleerd en gebruikt. Directe blootstelling aan UV-C kan gevaarlijk zijn. Het kan een huidreactie veroorzaken die lijkt op verbranding door de zon en het kan het hoornvlies ernstig beschadigen.
    DISCLAIMER: De doeltreffendheid van de UV-C Disinfection Active Air voor het deactiveren van virussen, bacteriën, protozoa, schimmels of andere schadelijke micro-organismen wordt hierboven beschreven onder de kop "Voordelen". Signify en haar andere groepsondernemingen doen geen beloftes en geven geen garanties dat het gebruik van het UV-C Disinfection Active Air systeem gebruikers zal beschermen tegen infectie en/of besmetting met virussen, bacteriën, protozoa, schimmels, aandoeningen of ziekten. Het UV-C disinfection active air is niet goedgekeurd voor, niet bedoeld voor en mag niet gebruikt worden voor het desinfecteren van medische apparatuur. Zonder beperking of uitsluiting van de aansprakelijkheid van Signify en haar andere groepsondernemingen die wordt uiteengezet in een overeenkomst voor de verkoop, distributie of het anderszins beschikbaar stellen van het UV-C Disinfection Active Air systeem, dragen Signify en haar andere groepsondernemingen bovendien geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid in welke vorm dan ook voor een vordering of schade die ontstaat door of verwant is aan het gebruik van het UV-C Disinfection Active Air systeem anders dan het beoogde gebruik of door afwijking van de installatie- en bedieningsinstructies, elk in dit document beschreven onder de kop "Toepassing", de gebruikershandleidingen en/of de montage-instructies.
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen