U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Vaya Linear LP G2

  Ultra compacte LEDlijn-strijklichtarmatuur op netspanning met buitenverlichtingsclassificatie voor helderwitte lichteffecten.

  Vaya Linear LP G2
  Color Kinetics

    Informatie over productfamilie

    Vaya Linear LP is een superslanke LED-lijnverlichtingsarmatuur voor buitentoepassingen met zacht strijklicht en een brede bundel van 120° of elliptische 28° x 84° optiek. Het slanke formaat is ideaal voor toepassingen in beperkte ruimte met beperkte terugsprong of toegestane installatiehoogte. De robuuste Vaya Linear LP G2 biedt uiteenlopende CCT-opties in wit en kleur met statische aan/uit- of dynamische regelopties via standaard DMX-512. Het discrete ontwerp met ingebouwde voeding en waterproof connectoren maken de bedrading eenvoudig, snel en betrouwbaar.Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/vaya/linear-lp-g2-white/.

    Voordelen

    Geschikt voor onopvallende toepassingen in een beperkte ruimte (binnen en buiten).
    Snelle en gemakkelijke installatie
    Voor toepassingen met zacht strijklicht of koofverlichting buiten

    Kenmerken

    Met zijn geringe omvang en op maat ontworpen optieken is de Philips Linear LP ideaal voor kleine ruimten en kleine gevelafstanden.
    Eenvoudige, directe verwerking van 100 tot 240 VAC ingangsspanning, allemaal in één slanke behuizing zodat onhandige, externe laagspanningsvoeding en bijbehorende kabelbeperkingen niet meer nodig zijn. Dit biedt meer flexibiliteit bij de (eenvoudige) installatie.
    Optionele aan/uit- of DMX-512 sturing voor dimming en dynamische regeling middels protocollen volgens industrienormen zodat de setup en integratie met systemen van andere fabrikanten eenvoudig is.
    Verkrijgbaar in twee verschillende lengten en met brede of elliptische bundelhoek, een keuze uit vier kleurtemperaturen van warm 2700 K tot koel 5000 K, verschillende monochromen en verstelbare montagesteunen: de Vaya Linear-serie is een veelzijdige armaturen reeks voor uiteenlopende LED-lijnverlichtingstoepassingen voor binnen en buiten.
    Een geanodiseerde aluminium behuizing, gehard glas, drukluchtopeningen en IP66-classificatie voor buitengebruik beschermen dit product tegen zware omstandigheden terwijl waterproof connectoren zorgen voor een betrouwbare en snelle installatie.

    Toepassingen

    Koofverlichting voor buiten
    Zacht strijklicht
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Software plugins
    Bijbehorende tools
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen