U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  Sluit filters Toon filters
  Meer filters tonen
  Minder filters tonen
  • Product
  • Efficacy
  • Lichtstroom lamp (lm)
  • Kleurtemperatuur (K)
  • IES
  • Leaflet

  Sorteren op:

    Informatie over productfamilie

    De Philips CoreLine Malaga LED-familie is ontworpen voor algemene weg‑, straat‑ en woonwijktoepassingen. De familie bestaat uit twee formaten en maakt voor de lichtbron gebruik van de Philips LED-module in standaardontwerp en een Philips Xitanium Outdoor driver met vaste opbrengst. Kwaliteit dus waar u op kunt rekenen. De Philips CoreLine Malaga LED is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te verlichten en dezelfde taken uit te voeren als de armaturen voor SON-T 50, 70, 100 en 150 W die het vervangt; produceren van de juiste hoeveelheid licht op de juiste plaats. De optiek met middelbrede bundel (DM) levert een efficiënte verdeling op de weg. De combinatie van armatuur en optiek resulteert in interessante energiebesparingen die de operationele kosten aanzienlijk verminderen. Een energiebesparing van 50% is realistisch mogelijk. Tegelijkertijd ligt de investering in een Philips CoreLine Malaga LED-armatuur op hetzelfde niveau als die in een oude SON-T-armatuur compleet met eerste lamp. Aangezien de LED-module in de Philips CoreLine Malaga LED de hele levensduur van de armatuur meegaat, zijn de besparingen op de meerdere lampvervangingen die bij de SON-T nodig zijn voldoende om de investering terug te verdienen. Installatiegemak wordt verkregen dankzij de verlengde wartel; de armatuur hoeft niet geopend te worden voor het aansluiten van de voedingskabel. Tegelijkertijd kan de vlakke glasplaat desgewenst verwijderd worden om voor onderhoud toegang te verschaffen tot de driver. Als u de functies en eigenschappen bij elkaar optelt, is kiezen voor de Philips CoreLine Malaga LED een simpele beslissing. De Malaga LED maakt deel uit van de CoreLine-familie en is daardoor snel en gemakkelijk verkrijgbaar via Philips Partners bij u in de buurt.

    Voordelen

    Betrouwbare kwaliteit
    behuizing van gietaluminium en gehard vlak glas, (IP65 / IK08)
    Gemakkelijk te onderhouden, driver kan vervangen worden
    Rendement op uw investering. Betaalt zichzelf terug, alleen al door te besparen op de lampvervanging die nodig is bij SON-T
    Adapter voor opzetmontage is afzonderlijk verkrijgbaar
    Energiebesparing van 50% tov conventionele verlichting

    Kenmerken

    Directe individuele vervanger voor SON-T-lampen in weg‑, straat‑ en woonwijktoepassingen. Doel, speciaal voor LED's: robuust ontwerp inclusief het gestandaardiseerde LED-verlichtingsplatform van Philips en vaste lichtopbrengst met Philips Outdoor driver. Gemakkelijke installatie dankzij de verlengde wartel.

    Toepassingen

    Algemene buitenverlichting: wegen, straten en woonwijken
    Industrie‑ en parkeerterreinen
    Openbaar vervoer zoals bus‑ en tramhaltes
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Software plugins
    Bijbehorende tools
    Gegevens van productfamilie
    Algemeen
    Omgevingstemperatuur
    • -40 °C tot +35 °C
    Driver (VSA)
    • Voedingsunit (PSU)
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen