Suggesties

  Heldere ideeën
  voor uw bedrijf

  Advies services

  Uw verlichtingssysteem is als een belangrijk lid van uw team. Ontdek hoe goed het presteert, met Philips Lighting Advisory Services. Onze consultants analyseren de efficiëntie van uw systeem, bepalen hoe die verbeterd kan worden, en rapporteren wat u zou winnen met een opwaardering.

   

  Op zoek naar ideeën over hoe licht uw omgeving kan verbeteren? Van eenvoudige decoratieve verlichting tot stadsverfraaiing, de dienstverlening van Philips adviseert u over de beste mogelijkheden voor uw behoeften.

   

  Drie zakenmensen in bespreking

  Energie audit

   

  Uw verlichtingssysteem zou u meer kunnen kosten dan u zich realiseert - en niet alleen via uw maandelijkse elektriciteitsrekening. Wij bieden u evaluaties door experts die berekenen hoeveel energie uw verlichting verbruikt, wat u eraan uitgeeft en hoeveel kooldioxide u erdoor produceert.

   

  Vervolgens kunnen we vaststellen welke besparingen een opwaardering zou opleveren en hoe de verlichting gebruikt zou kunnen worden om het welzijn in uw gebouw te verbeteren. De gedetailleerde audits maken ook duidelijk wat voor werk er nodig zou zijn om de veranderingen door te voeren.

   

  Met de concrete feiten en cijfers die een energie-audit oplevert, bent u goed voorbereid om de beste mogelijkheid te kiezen voor uw bedrijf.

  Zakenmensen bekijken een whiteboard

  Consulting 

   

  Verlichting van de volgende generatie kan wonderen verrichten voor uw bedrijf – en maximaliseren van de energie-efficiëntie is nog maar het topje van de ijsberg. Creatieve verlichting kan versnelling van de productie helpen of ondersteunen, de inkomsten verhogen, uw gebouw veranderen in een herkenningspunt en nog veel meer.

   

  Philips is klaar om inspirerende ideeën in realiteit te brengen.

  Zakenmensen rondom een tafel bespreken een project

  Advies voor een lichtontwerp

   

  Bepalen welk verlichtingsconcept u wilt, is slechts een deel van de reis. Daarna zult u moeten beslissen hoe u het wilt laten gebeuren. Onze consultants helpen u bij het ontwikkelen van een plan dat is afgestemd op uw unieke ondernemingsbehoeften.

  Voor een aantal basis situaties zijn standaard lichtplannen beschikbaar. Ontdek hier of deze ook voor u toepasbaar zijn.

  Man aan het werk in zijn kantoor

  Helpen uw collega's te overtuigen 

   

  Onze consultants helpen u bij het ontwikkelen van duidelijke en overtuigende businessplannen die de waarde van de investering uiteenzetten. U zult de voordelen van het project in detail kunnen uitleggen, evenals de werkzaamheden die nodig zijn om het uit te voeren.  

   

  Wellicht bent u geïnteresseerd te weten dat Philips u ook kan helpen bij het managen en financieren van de opwaardering. Met Philips Lighting Project Services en Philips Lighting Capital Services kan de investering in termen van uw tijd, gedoe en kasstroom minimaal zijn – of zelfs in het geheel niet bestaan.

  Ontdek meer over