U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Heldere ideeën
  voor uw bedrijf

  Project Management Services

  Het installeren van een nieuw verlichtingssysteem kan een hele uitdaging zijn. Philips Lighting Project Management Services helpt u het snel en economisch te doen, en met een minimale verstoring van uw bedrijfsvoering. We leveren het complete management van het project, dus u hoeft niet te onderhandelen met een hele reeks leveranciers, aannemers en transportondernemingen. Of, als u ter plaatse al beschikt over een team, we werken met hen samen om te verzekeren dat alles volgens plan verloopt.
  Mensen rondom een tafel bespreken een project

  Light as a Service (LAAS)

  Service zonder eigendom van de verlichting

  Uw faciliteit of werkplaats uitrusten met toekomstbestendige verlichting betekent meer dan alleen het hebben van beter licht. Het betekent ook een verbetering van de werkomgeving, het besparen van energie en het stimuleren van inkomsten. Maar u hoeft niet meteen meer geld uit te geven. Integendeel, Philips Light as a Service biedt u een compleet OpEx gebaseerde verlichtingssysteem afgestemd aan uw behoeften. Zonder investeringen of gedoe, maar met een resultaatgerichte prestatiegarantie. Dit betekent dat u al uw aandacht kan richten op uw bedrijf en mensen, terwijl wij zorgen voor het licht.

   

  Dankzij onze toonaangevende technologie, die ons in staat stelt om toezicht te houden en het gebruik van de verlichtingsinfrastructuur te controleren, wordt energie perfect geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten “Energie Prestatie Contracten” kunnen aanbieden in plaats dat zij de verlichting bezitten.

  Een consultant en een medewerker bespreken een project

  Circular Lighting

   

  Met Circular Lighting gaan we een stapje verder dan LaaS. Circular Lighting is een lighting service waarmee u en Philips bijdragen aan een wereld met zo min mogelijk afval en een optimaal behoud van grondstoffen. Met Circular Lighting verschuift de focus naar een circulaire economie, waarin ‘bezit’ vervangen wordt door ‘gebruik’. En uiteraard bespaart u tijdens het gebruik fors op energie en onderhoud.

   

  Lees meer

  Mensen rondom een tafel bespreken een project