U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Houdt u

  in beweging

  Regelsystemen voor tunnelverlichting

  Historisch zijn de ontwerpen van traditionele lichtregelsystemen altijd de verantwoordelijkheid geweest van de onderhoudsaannemer. Wij hebben uitgebreide ervaring met het geïntegreerde ontwerp van productoplossingen, inclusief intelligente lichtregelsystemen. Daardoor hebben we de verantwoordelijkheid kunnen verlichten die de installateur draagt voor het minimaliseren van gecompliceerde elektrische ontwerpen en het aanzienlijk verlagen van de kosten voor arbeid, verkeersbeheer en kapitaal.
  Icoon voor regelsystemen voor tunnelverlichting

  Allesomvattende oplossing  

   

  Wat voor project u ook hebt, nieuwbouw, opknappen of renoveren van een korte onderdoorgang of een tunnel van vele kilometers, Philips levert een allesomvattend lichtregelsysteem.

  Onze regelsystemen met een onovertroffen afkomst, deskundigheid en flexibiliteit bieden voordelen over de hele duur van het project. We kunnen alles leveren; van ontwerp en producten tot installatie, ingebruikstelling en opleiding, en zelfs onderhoudsdiensten over de hele levensduur.

   

  Voordelen

  • Eén leverancier voor alles
  • Lagere kosten
  • Gestroomlijnd proces
  Een tunnel verlicht door Philips tunnelverlichting

  Levering

   

  Dankzij minimale systeemcomponenten en een plug-and-play-methodiek verloopt de installatie ter plaatse snel en eenvoudig. De gebruiksvriendelijke interface van de lichtregelcomputer voorziet operators en onderhoudspersoneel van gemakkelijke navigatiemenu’s om de status van het verlichtingssysteem te bewaken en levert tevens operationele bediening, hetzij lokaal of via een SCADA-netwerk. Historische systeemgegevens zijn gemakkelijk toegankelijk.

  De hoge prestaties en de lange gebruiksduur van het systeem zijn essentieel om te verzekeren dat uw tunnelnetwerk operationeel is en dat het verkeer vrij kan doorstromen.

   

  Voordelen

  • Snelle en gemakkelijke installatie
  • Kostenbesparingen
  • Goede prestaties
  • Systeemlevensduur
  Meirtunnel, verlicht met Philips tunnelverlichting

  Gerelateerde cases

  Assortiment regelsystemen voor tunnelverlichting 

  TunneLogic

  TunneLogic

   

  TunneLogic is ons speciale systeem voor de regeling en bewaking van tunnelverlichting, specifiek ontworpen voor de LED-technologie. Ons regelsysteem, dat zich eenvoudig laat installeren, in bedrijf stellen, bedienen en te onderhouden, biedt de klant een veilige verlichtingsregeling en statusinformatie over het verlichtingssysteem.

   

  Download de productbeschrijving

  Hoe kunnen we u helpen met onze diensten?

  Diensten
  Tunnelverlichting is een zeer technische en complexe toepassing. Er zijn niet veel ondernemingen die zelf over de noodzakelijke capaciteiten beschikken. Daarom biedt Philips een compleet pakket end-to-end diensten dat u helpt de last te verlichten van het in zijn totaliteit moeten leveren van het project en dat uw investering beschermt.

  Neem contact met ons op

   

  Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen