U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Houdt u

  in beweging

  Tunnelverlichtingsarmaturen

  Elke zone in een tunnel kent zijn eigen eisen in termen van verlichtingsontwerp en prestaties. Tunnelingangen vereisen bijvoorbeeld hoge lichtniveaus met weinig of geen onderlinge afstand tussen de armaturen.

   

  De verlichting in het tunnelinterieur daarentegen moet een laag niveau hebben met of zonder onderlinge afstand tussen de armaturen. Met ons uitgebreide assortiment LED-armaturen kunnen we elk verlichtingsconcept realiseren om precies de juiste balans te leveren tussen zichtbaarheid, veiligheid en economie.

  Icoon voor tunnelarmaturen

  Speciaal LED-ontwerp  

   

  Door onze weergaloze gerichtheid op het ontwerpen van LED-armaturen leveren onze producten de beste prestaties in elke tunneltoepassing. Ook hebben we speciale producten voor elk verlichtingsconcept e elke configuratie, en een brede reeks optieken van hoge kwaliteit die verzekeren dat uw project wordt verlicht met een optimaal rendement.

   

  Voordelen

  • Goede prestaties
  • Uitstekend rendement
  De weerspiegeling van tunnelverlichting in een auto

  Onderhoudsconcepten

   

  Door hun aard bieden tunnels beperkte mogelijkheden om afgesloten te worden zonder grote verkeersopstoppingen te veroorzaken. Onze concepten voor gemakkelijke installatie en onderhoud maximaliseren de bruikbaarheid van uw verlichtingsinstallatie en minimaliseren de onderhoudstijd. Ook zijn ze ontworpen voor een levensduur die de beste in hun klasse is.

   

  Voordelen

  • Eenvoudige installatie
  • Gering onderhoud
  • Maximaal onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  Werklieden in een tunnel bezig met onderhoud van de verlichting

  Verlicht uw weg

   

  Onze armaturen verlichten uw tunnel volgens de hoogste normen van comfort en veiligheid. Ons assortiment omvat een uitgebreide reeks optieken ter ondersteuning van verschillende montagemogelijkheden, van centraal tot kroonlijstindelingen. Digitale regeling en bewaking ondersteunt de unieke dimfuncties van LED-armaturen.

   

  Voordelen

  • Uitstekend comfort
  • Ongeëvenaarde veiligheid
  Hooghangende armaturen in de Meirtunnel

  Systeembenadering

   

  We ontwerpen al onze LED-armaturen denkend vanuit het hele systeem. Daardoor heeft elke armatuur dezelfde levensduurverwachting, waar hij ook wordt gebruikt. Dit minimaliseert het ongemak van lampvervanging en stroomlijnt het preventief onderhoud om voor iedereen het leven gemakkelijker te maken.

   

  Voordelen

  • Constante levensduur
  • Gemakkelijker onderhoud
  De ingang van de Lundbytunnel

  Gerelateerde cases

  Assortiment tunnelverlichtingsarmaturen 

  • TunLite LED BCP560
   TunLite LED BCP560
   Tunnelbeheerders hebben voor motorvoertuigen, fietsers en voetgangers verlichting nodig die ook de energiekosten en hinderlijk onderhoud minimaliseert.TunLite LED is een op LED’s g...

  Hoe kunnen we u helpen met onze diensten?

  Diensten
  Tunnelverlichting is een zeer technische en complexe toepassing. Er zijn niet veel ondernemingen die zelf over de noodzakelijke capaciteiten beschikken. Daarom biedt Philips een compleet pakket end-to-end diensten dat u helpt de last te verlichten van het in zijn totaliteit moeten leveren van het project en dat uw investering beschermt.

  Neem contact met ons op

   

  Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen