Suggesties

  Circular Lighting

  Wat is Circular Lighting?

  Philips introduceert ‘Circular Lighting’: een lighting service waarmee u en Philips bijdragen aan een wereld met zo min mogelijk afval en een optimaal behoud van grondstoffen. Met Circular Lighting verschuift de focus naar een circulaire economie, waarin ‘bezit’ vervangen wordt door ‘gebruik’. En uiteraard bespaart u tijdens het gebruik fors op energie en onderhoud.

   

  Circulaire economie

  Voor een duurzame wereld is de transitie van een lineaire naar een circulaire economie essentieel. Een circulaire economie richt zich op de ontkoppeling van economische groei van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen door deze hulpbronnen efficiënter te gebruiken. Een circulaire economie stimuleert per definitie innovatie op het gebied van hergebruik van materiaal, componenten en producten. Door ondernemers de mogelijkheid te bieden tot het circulair inkopen van licht draagt Philips Lighting bij aan een duurzame economie.

  Circular Lighting - infographic

  Circular Lighting levert u geld op!


  Philips Circular lighting is een geweldige manier om snel uw impact op het milieu te minimaliseren en direct besparingen te realiseren. Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen?

  “Turntoo ondersteunt Philips bij het bouwen van een meer toekomstbestendig bedrijf door het gezamenlijk ontwerpen, implementeren en vermarkten van service modellen die natuurlijke bronnen voor de toekomst behouden door conceptueel voor alle materialen, componenten en producten een restwaarde te definieren”

   

  - Thomas Rau, CEO Turntoo

  Thomas Rau, CEO Turntoo

  Wat betekent dit voor u?

  Geen investering
  U betaalt een vergoeding per maand of kwartaal
  Aanzienlijke besparing
  Lager energieverbruik
  Minder CO2 uitstoot
  Efficiënt gebruik van grondstoffen
  Circular Lighting whitepapers - circular design, reverse logistics, nieuwe businessmodellen

  White papers

   

  Wilt u meer weten over de thema’s: nieuwe businessmodellen, modulair design en/of reverse logistics? Download dan onze white papers over circulaire economie.

  Checklist: 7 Stappen naar een circulair bedrijf

  7 stappen naar een circulair bedrijf

   

  U heeft circulair ondernemen op uw agenda staan maar weet niet waar u allemaal op moet letten? Onze checklist “In 7 stappen naar een circulair bedrijf” zal u alvast op weg helpen.

  Geïnspireerd?

  Neem contact met ons op voor al uw vragen en verzoeken.