U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

Voetbalclub RC Hades,
Hasselt, België

 

"Onze keuze voor LED-verlichting van Philips Lighting was snel gemaakt door het dalend elektriciteitsverbruik en de lage onderhoudskosten. Het grootste voordeel hebben we echter pas sinds de installatie ontdekt. De verlichting draagt vooral bij tot een betere sfeer in en rond het stadion. Iedereen is dolenthousiast: onze spelers, onze tegenspelers, onze buren,… En daar zijn we als bestuur maar wat blij mee."

 

- Jef Evens, directielid RC Hades

Sportas
Amsterdam, Nederland

 

"Dat de gemeente Amsterdam ons OptiVision LED-verlichting van Philips gunt, maakt me trots. Niet alleen valt de energierekening lager uit en zetten we een nieuwe stap in ons streven duurzaam te zijn, we spelen onszelf ook letterlijk in de kijker."

 

- Bert van de Rotte, voorzitter ASV Arsenal

Tennis Club TC EleveN
Merendee, België

 

"Met de duurzame technologie van LED, kozen we bewust voor een milieuvriendelijke en vooruitstrevende investering. Bovendien, opteerden we voor een sterke lichtintensiteit (500 lux) die garant staat voor een uiterst comfortabel verlicht terrein waarop het voor de leden aangenaam tennissen zal zijn, ook na zonsondergang."

 

- Stef De Baes, Voorzitter van TC EleveN

AHC IJburg
Amsterdam, Nederland

 

"Zoals je vroeger een lamp verving, zo kunnen we nu snel een module vervangen. Daardoor zijn de kosten voor onderhoud vele malen lager dan voorheen."

 

- Justin Ziyanay, Oostendorp Nederland