U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Terreinverlichting

  Uw terrein optimaal verlicht  

   

  Het gebruik van LED terreinverlichting zorgt voor een mooie, gelijkmatige verlichting. Dit verbetert de zichtbaarheid, veiligheid en productiviteit op uw terrein. Daarnaast kan duurzame LED verlichting zorgen voor aanzienlijke besparingen in uw energie- en onderhoudskosten.

   

  Onze economie draait 24 uur per dag, wat maakt dat de menselijke activiteit fors intensiever is geworden. Omdat het werk nu eenmaal niet stopt bij het vallen van de avond, is een goede verlichting een absolute must voor een veilige en productieve werkomgeving.

   

  Ook het reizen maakt integraal deel uit van onze 24/7-economie. Daarom is het essentieel dat reizigers die op doorreis zijn zich veilig en comfortabel voelen. Verlichting levert hier een belangrijke bijdrage aan.

   

  Neem contact met ons op

  Producten voor terreinverlichting  

  • Luma
   Luma
   Philips Luma is een straatverlichtingsarmatuur met hoge prestaties en een duidelijk ontwerp die een perfect gekoelde, pasklare oplossing biedt voor alle straten en wegen. De lichto...
   • Ruim assortiment lensoptieken voor internationale weg- en straatgeometrieën.
   • Combinatie van lenzen en opties voor kantelhoekinstelling verzekert hoge mate van projectflexibiliteit.
   • Speciale lumenpakketten zorgen voor energiebesparingen van meer dan 50%, met een bijbehorende vermindering van de CO2 uitstoot.

  Bereken de  
  totale eigendomskosten 

   

  De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

   

  Bereken uw besparingen

  Hoe kunnen we
  u helpen met
  onze diensten?

  Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

  De Lighting Academy


  Laat uw bedrijf
  groeien
   

   

  Leer meer over licht met onze video's en webinars.

   

  Leer meer

  Verlicht werkplekken

  Bekijk deze video om te ontdekken hoe u kantoren inspirerend kunt maken met licht.

  Leer meer

  Leer meer over LED´s

  Bent u al LED-gecertificeerd? Bekijk de video of lees verder

  Volgend webinar

  Ontdek de vele voordelen en toepassingsgebieden van OLED-verlichting.

  Meld u hier aan

  afbeelding oled-webinar