U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Wegverlichting

  Een veilig gevoel op de weg

   

  Met het steeds drukkere verkeer op de hedendaagse wegen is verlichting in toenemende mate een belangrijke factor geworden voor het garanderen van de verkeersveiligheid. Goede wegverlichting geleidt automobilisten en voorziet hen van een beter zicht, terwijl zij ook verblinding tegengaat en een gelijkmatige lichtkwaliteit handhaaft.

   

  Naast de lichtkwaliteit bieden optieken van hoge kwaliteit ook de mogelijkheid de onderlinge afstand tussen masten te maximaliseren en lichtverontreiniging te minimaliseren. Uiteenlopende soorten wegen en locaties vereisen verschillende oplossingen; daarom kunnen onze producten op maat gemaakt worden voor uw individuele behoeften. Van straten in steden tot snelwegen met een grote capaciteit: wij kunnen verzekeren dat de weg goed verlicht is.

   

  Naast de functionaliteit is het belangrijk de milieu-invloed van verlichting te overwegen. Wij hebben duurzame LED-oplossingen die niet alleen de kosten laag houden maar tevens voorrang geven aan de gezondheid van onze planeet. Functionaliteit en duurzaamheid kunnen in een geïntegreerde oplossing gecombineerd worden om te verzekeren dat u een totale controle hebt en de bedrijfskosten laag houdt. Hulpmiddelen als een calculator voor de totale eigendomskosten (TCO) geven u inzicht in de kosten en besparingen tijdens de levensduur van het product.

   

  Een duidelijk zicht helpt mensen veilig te rijden en zich onderweg op hun gemak te voelen. Ons verlichtingsassortiment voor verkeerswegen produceert een verblindingsvrije verlichting van hoge kwaliteit die verzekert dat automobilisten een goed zicht hebben; de toepassing van LED-technologie voorkomt lichtverontreiniging en vermindert het energieverbruik en het onderhoud.

   

  Neem contact met ons op

  Producten  voor wegverlichting

  Bekijk alle producten

  Connected systemen voor wegen en straten    

  Bereken de  
  totale eigendomskosten 

   

  De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

   

  Bereken uw besparingen

  Ontdek meer over   

  Hoe kunnen we
  u helpen met
  onze diensten?

  Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

  De Lighting Academy


  Laat uw bedrijf
  groeien
   

   

  Leer meer over licht met onze video's en webinars.

   

  Leer meer

  Verlicht werkplekken

  Bekijk deze video om te ontdekken hoe u kantoren inspirerend kunt maken met licht.

  Leer meer

  Leer meer over LED´s

  Bent u al LED-gecertificeerd? Bekijk de video of lees verder

  Volgend webinar

  Ontdek de vele voordelen en toepassingsgebieden van OLED-verlichting.

  Meld u hier aan

  afbeelding oled-webinar