U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Sportveldverlichting
  voor recreatieve buitensport

  LED-verlichting voor sportvelden

   

  Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door voor uw sportveldverlichting gebruik te maken van een betrouwbare en duurzame LED-lichtoplossing die 50% energiezuiniger is. De verlichting heeft geen "warming-up" nodig, springt direct vol aan en is inzetbaar naar de bezetting van de velden. Dit laatste vermindert de lichthinder voor de omgeving fors. Het systeem is flexibel in gebruik, doordat na het uitschakelen weer direct kan worden ingeschakeld.

   

  Ook voor uw sportaccommodatie kunnen wij een verlichtingsoplossing op maat bieden. Daarnaast bieden wij diverse standaard lichtplannen voor sportfaciliteiten.

  Voetbalveldverlichting

   

  Mensen die recreatief voetballen, doen dat gewoonlijk 's avonds, na het werk. Dit vraagt om effectieve verlichting, zodat iedereen zo veel mogelijk kan sporten. Het verlichtingsniveau is uiteraard lager dan bij wedstrijden die op televisie worden uitgezonden, maar er is nog steeds verlichting van hoge kwaliteit nodig: gelijkmatig, prettig voor de ogen en niet te opdringerig (ivm lichthinder).

  voetbalverlichting

  Tennisbaanverlichting

   

  In het geval van een tennisbaan moet de verlichting een goede zichtbaarheid garanderen. De bal moet altijd goed te zien zijn, ongeacht de locatie en de snelheid ervan. Voor een goede zichtbaarheid moet voldoende contrast worden gecreëerd tussen voorwerpen en hun achtergrond. Daarnaast spelen het verlichtingsniveau, de gelijkmatige verdeling van licht over het speeloppervlak en het voorkomen van verblinding een belangrijke rol.

  Tennisbaanverlichting

  Hockeyveldverlichting

   

  De Lichtopbrengst van je LED systeem heeft direct invloed op de zichtbaarheid van de hockeybal. Tijdens een training en wedstrijd worden hoge snelheden bereikt, daarom is een gelijkmatige lichtverdeling en een kleurtemperatuur die overeenkomt met die van daglicht erg belangrijk op een hockeyveld.

  Hockeyverlichting

  PerfectPlay – flexibele verlichting


  Of je nu een heel veld of een half veld wilt verlichten, gaat trainen of een wedstrijd speelt, met PerfectPlay kun je met één druk op de knop via een panel, tablet of smartphone je lichtinstellingen veranderen. Dit intelligente verlichtingssysteem is niet alleen simpel te bedienen maar je vereniging bespaart ook nog flink op de energie- en onderhoudskosten

  De 5 voordelen van LED-verlichting voor sportclubs

  Tot 50% verlaging in de energiekosten

   

  Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door gebruik te maken van een LED-lichtoplossing.

  infographic philips lighting voordelen led buitensport

  Producten voor sportveldverlichting

  Bereken de
  totale eigendomskosten


  De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

  Overige links