U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Verlichting die bespaart en mensen aantrekt

  Wat kan de juiste verlichting voor u doen?

   

  De juiste verlichting bespaart energie en verlaagt de bedrijfskosten. Zij kan u helpen de winkelindeling te optimaliseren en de looproute van uw klanten te begeleiden, waardoor een pasklare winkelbeleving wordt gecreëerd die mensen aanspreekt. Optimale verlichting accentueert producten en schept een klantvriendelijke sfeer. De unieke eigenschappen van onze LED-verlichting zorgen voor heldere kleuren en texturen die de aantrekkelijkheid van de gepresenteerde artikelen versterken.

   

  Save energy

  Slim gebruik van energie

   

  Gebruik licht alleen waar en wanneer u het nodig heeft. LED-verlichting, in combinatie met slimme regelsystemen, kan het energieverbruik verminderen en tegelijkertijd in de hele winkel een lichtbeleving van hoge kwaliteit verzekeren.

  Enhance store experience

  Word creatief


  Onze complete reeks armaturen en regelsystemen presenteert uw producten op hun best en biedt u de flexibiliteit om opvallende scènes te maken, specifieke productzones te benadrukken en onderscheidende ruimten te creëren.
  Take shopping experience to the next level

  Connected met licht

   

  Innovatieve connected LED-verlichtingssystemen helpen klanten overal in de winkel speciale aanbiedingen te vinden en leveren doelgerichte handel op. Van de ingang tot de kassa: onze lampen zorgen voor een betrokken en efficiënte winkelbeleving.