U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Museumverlichting

  Maak zichtbaar wat de kunstenaar bedoelde

   

  Kunst verrijkt ons leven. De waarde van musea voor onze maatschappij is altijd wel erkend, maar hun rol is veranderd. In plaats van een instituut te zijn waar het alleen om de collectie gaat, worden ze steeds meer een plek voor ervaringen waarin de bezoeker centraal staat. Onze verlichtingsoplossingen voor musea helpen u de nieuwe generatie museumbezoekers aan te trekken en hen een onvergetelijke museumervaring te bezorgen.

  Goede verlichting is van onschatbaar belang voor kunst.


  Als dit op de juiste manier wordt gedaan, genieten bezoekers van de geëxposeerde werken zonder zelfs op te merken wat we hebben gedaan om ze zo te laten schitteren."


  Tim Zeedijk
  Hoofd Tentoonstellingen Rijksmuseum

  Onvergetelijke ervaringen


  Van het verlichten van tijdelijke tentoonstellingen tot het vervaardigen van passende verlichtingsscenario's die uw kunstcollectie het best tot haar recht laten komen: onze brede reeks standaard en maatwerk producten, systemen en diensten biedt flexibele, gemakkelijk aanpasbare en toekomstbestendige oplossingen van hoge kwaliteit die helpen de 21ste-eeuwse bezoekers aan te trekken en te bezielen.

  StyliD PerfectBeam - Eindeloze mogelijkheden voor het vormen van licht  

   

  PerfectBeam vestigt een perfecte balans tussen het presenteren en conserveren van kunst, tussen voortdurend veranderende tentoonstellingen en de behoefte aan gering onderhoud en een hoog energierendement.

   

  Rijksmuseum-Nederland-Philips-project

  Superieure lichtkwaliteit

   

  PerfectBeam presenteert meesterwerken in hun ware kleuren. Daardoor trekt hij subtiel de blik van toeschouwers en helpt hij hen de kunstwerken tot in de allerkleinste details te zien, te interpreteren en te waarderen. Hij stelt u in staat licht te gebruiken om emoties op te roepen en een onvergetelijke museumbeleving te creëren.

  Rijksmuseum-Amsterdam-Nederland-Philips

  Optimaal behoud van de kunst

   

  Perfecte verlichting is vriendelijk. Perfecte verlichting zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid en beschermt tegelijk de kostbare geëxposeerde werken op een passende manier. PerfectBeam produceert geen schadelijke UV- of IR-straling, dus zelfs voor de meest kwetsbare werken is het niet nodig extra filters en bescherming aan te brengen.  

  behoud-kunst-Rijksmuseum-Amsterdam-Nederland-Philips-project

  Maximale bundelflexibiliteit

   

  Geïnspireerd door precisieoptiek zoals cameralenzen beschikt deze armaturenreeks over een zoommechanisme en een aantal lenzen voor bundelvorming die zich eenvoudig laten aanpassen. De reeks verzekert een maximale flexibiliteit voor zowel tijdelijke exposities als last-minute aanpassingen van het verlichtingsontwerp.  


   

  iF Design Award 2016

   

  Ons product PerfectBeam was een van de winnaars van de ‘iF product design’-award in 2016.

   

  Klik hier om meer te weten te komen over deze award.

  Nieuw licht op oude meesters


  In 2013 opende het Rijksmuseum in Amsterdam zijn deuren weer na een ingrijpende renovatie; het werd een van de eerste musea die een eersteklas collectie verlichtte met enkel en alleen LED-technologie.

   

  Breng uw visie tot leven  

   

  We begrijpen de veranderende rol van musea en uw uitdaging om een nieuwe generatie bezoekers aan te spreken. Als uw alles omvattende partner zijn wij in staat u turnkey projecten te leveren and u te helpen reageren op de nieuwe wereld die dynamischer en interactiever is. We werken met een team van experts en verlichtingsontwerpers om u te voorzien van adviezen, assistentie bij het ontwerp en uitgebreide dienstverlening. Onze ultieme missie is uw visie tot leven te brengen.

  Referentieprojecten