U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Office

Kantoor
   

In een kantoorruimte kan verlichting mensen helpen zich te concentreren, te communiceren en samen te werken. Het juiste licht creëert een gezonde, comfortabele en inspirerende omgeving. De kantoorverlichtingsoplossingen van Philips voldoen aan alle Europese normen voor deze toepassing en kunnen de energiekosten met wel 65% verminderen als ze gecombineerd worden met slimme regelsystemen. 

 

Download Brochure

corridor

Gang  

   

Gangverlichting moet de verplaatsingen van mensen vergemakkelijken. Het moet zorgen voor een helder zicht, zonder meer energie te verbruiken dan noodzakelijk is. Philips LED-verlichting voor gangen geeft helder licht en brandt onmiddellijk, terwijl het de energie-kosten drastisch verlaagt met wel 75% indien gecombineerd met intelligente detectors.

 

Download Brochure

Industry

Industrie  

   

Industriële toepassingen vereisen grootschalige effectieve verlichting en dit betekent dat laag energieverbruik en weinig onderhoud een vereiste zijn. Maar de verlichting moet ook een heldere, veilige en aangename omgeving creëren. Met lichtregelsystemen van Philips schakelt het licht uit als de ruimte niet in gebruik is, voor extra besparingen.

 

Download Brochure

storage

Kleine opslagruimte

   

Opslagruimten kunnen krap en vol zijn. Met de juiste verlichting kunnen ze echter toch toegankelijk en overzichtelijk zijn. Helder wit licht van zorgvuldig geplaatste armaturen schept de juiste sfeer, terwijl de LED-dimtechnologie met bewegingsdetectors ook grote besparingen oplevert van wel 70%.

 

Download Brochure

carpark

Kleine parkeergarage

   

In een grote, afgesloten ruimte zoals een parkeergarage is het heel belangrijk dat mensen snel en veilig hun weg kunnen vinden, ongeacht of zij lopen of rijden. Dit betekent heldere verlichting die onmiddelijk brandt en geen slecht verlichte plekken. Maar doordat de lampen vaak en sommige altijd branden, zijn energiebesparing en minimaal onderhoud ook van het grootste belang.

 

Download Brochure

classroom

Klaslokaal

   

Naar school gaan moet leuk, veilig en leerzaam zijn. Het klaslokaal is een plaats waar leerlingen kunnen leren excelleren. Philips LED-verlichting maakt het hen gemakkelijk zich te concentreren in een gezonde, warme en gastvrije omgeving die samenwerking en groepswerk aanmoedigt. En door gebruik te maken van intelligente sensors kan het energiegebruik worden verminderd met tot 70%.

 

Download Brochure

Restroom

Toiletten

   

Als u een toiletruimte binnenkomt, zou u niet moeten hoeven zoeken naar een lichtschakelaar of totdat het licht op volle sterkte brandt. Coreline Inbouwspots en intelligente sensors van Philips verzekeren dat het licht aangaat zodra u dat nodig hebt en weer uitgaat als u vertrekt, en dat geeft extra gemak en aanzienlijke energiebesparingen.

 

 

Download Brochure