U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ActiveSite

   

  In de cloud gehost dynamisch verlichtingsbeheer

  Regeling in de cloud 

  Bij het beheren van installaties voor dynamische architectuurverlichting zou uw aanwezigheid niet vereist moeten zijn. ActiveSite is een beveiligd systeem waarmee u op afstand de werking van verlichting kunt regelen en lichtshows en ‑effecten kunt updaten met behulp van elk willekeurig apparaat met netwerkverbinding, zoals uw smartphone, tablet of computer. De datastroom tussen de browser, de ActiveSite-server en de ActiveSite-gateway is versleuteld en veilig.

   

  Met dit in de cloud gehoste connected verlichtingssysteem kunt u uw Philips Color Kinetics LED-verlichtingsinstallaties op afstand bewaken, beheren en onderhouden. Facilitymanagers, verlichtingsontwerpers en technici hebben toegang tot real-time gegevens over de verlichtingsprestaties en kunnen snel, vanaf een extern apparaat, diagnoses stellen voor problemen om downtime en onnodige locatiebezoeken te vermijden.

  Met ActiveSite blijft uw locatie levendig en relevant. | Dynamische architectuurverlichting van het monument.

  Voordelen van ActiveSite in één oogopslag

  ActiveSite levert bewaking op afstand in de cloud voor Philips Color Kinetics verlichtingsinstallaties
  Energie besparen

  Veilig bedienen van verlichtingsinstallaties

  Beheer, bewaak en onderhoud architectuurverlichting op meerdere locaties met één enkel bedieningspaneel vanaf een apparaat met netwerkverbinding.

  Energie besparen

  Creëer een originele merkbeleving via lichtshows met dynamische architectuurverlichting

  Ververs uw lichteffecten vanaf waar u ook bent door het op afstand uploaden en activeren van nieuwe lichtshows vanaf een standaard met het netwerk verbonden pc, smartphone of tablet.

  Energie besparen

  Verlaag de onderhoudskosten 

  Met diagnose op afstand, Met diagnose op afstand, historische analyses en rapportage kunt u fouten op afstand en proactief diagnosticeren.

  Energie besparen

  Gemakkelijk te bewaken prestaties

  Maandelijkse rapporten, dagelijkse waarschuwingen via e-mail en digitaal bijhouden van gegevens voor alle lichtpunten houden u op de hoogte van energieverbruik, lichtkwaliteit en prestaties.

  Wat is mogelijk met ActiveSite?

  ActiveSite is een in de cloud gehost Software-as-a-Service (SaaS) regelsysteem voor Philips Color Kinetics LED-verlichtingsinstallaties. 

  Hoe het werkt


  ActiveSite werkt door uw verlichtingssysteem via de cloud te verbinden met de ActiveSite-gateway en uw apparatuur op afstand. Met behulp van een standaard internetverbinding kunt u vanaf overal ter wereld de verlichting bewaken en beheren, historische gegevens over prestaties bekijken en nieuwe of vervangingsarmaturen configureren. 
  ActiveSite is een in de cloud gehost Software-as-a-Service (SaaS) regelsysteem voor Philips Color Kinetics LED-verlichtingsinstallaties.
  ActiveSite maakt bewaking op afstand mogelijk voor uw connected verlichtingssysteem via elke daartoe geautoriseerde computer of tablet

  ActiveSite bedieningspaneel

  Bewaak en bedien uw verlichtingsinstallatie vanaf elke daartoe geautoriseerde computer of tablet via een standaard internetverbinding. Genereer met behulp van historische analyses grafieken en rapporten die een weergaloos inzicht geven in de werking van het systeem
  Creëer met behulp van de ActiveSite-gateway een beveiligd connected verlichtingssysteem zonder extra software of servers

  ActiveSite-gateway

  De ActiveSite-gateway verzekert u ervan dat uw connected verlichtingssysteem beveiligd is met versleutelde HTTPS-communicatie tussen de ActiveSite-webapplicatie en de ActiveSite-server. Op basis van SSL/TLS-beveiliging gebruikt ActiveSite lang-termijn openbare en geheime sleutels voor het verder versleutelen van de gegevensstroom tussen de client en de server.
  Servicepakketten

  Servicepakketten voor ActiveSite

  Realiseer een probleemloze bediening en optimale prestaties voor uw verlichtingsinfrastructuur om uw langetermijninvestering te beschermen en uw installatie aantrekkelijker te maken.

  Casestudy's

  Contact

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met ons lokale klantencentrum. 

  Ontdek meer over verlichtingssystemen voor uw stad