U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

Bedieningspaneel in de cloud

Bewaak de prestaties en gezondheid van het systeem vanaf waar u ook bent en configureer en beheer bovendien de verlichtingsmiddelen op afstand; software of servers zijn niet nodig. Het enige wat u nodig hebt, is de ActiveSite Gateway, een standaard internetverbinding en een computer of tablet.
Beheer uw Philips Color Kinetics connected verlichtingssysteem op afstand met het ActiveSite bedieningspaneel in de cloud

Bewaking en onderhoud op afstand

Verbind al uw verlichtingsmiddelen, met inbegrip van armaturen, voedingen en regelsystemen, om een onmiddellijk inzicht te krijgen in de gezondheidsstatus van het netwerk. Automatische e-mailmeldingen waarschuwen technici als er een probleem is. Configuraties en firmware van de apparatuur worden op afstand geüpdatet zodra nieuwe versies beschikbaar zijn, wat downtime en onderhoudskosten minimaliseert.
ActiveSite voorziet in gecentraliseerde bewaking op afstand en vanaf waar u ook bent, en levert automatische software‑ en firmware-updates voor uw Philips Color Kinetics architectuurverlichting

Beheer, analyse en rapportage van verlichtingsmiddelen

Digitaal bijhouden van gegevens maakt het voor technici eenvoudig serienummers van apparaten, DMX-adressen, firmwareversies en IP-adressen te identificeren, evenals de servicehistorie.
Verkrijg inzicht in hoe uw verlichtingsinstallatie presteert met standaard en aanpasbare sjablonen, grafieken en historische analyses. 
ActiveSite vereenvoudigt het middelenbeheer voor uw Philips Color Kinetics architectuurverlichting en zijn analyses en rapportage laten zien hoe uw installatie presteert

Contentbeheer*

Bewaak, bewerk, activeer en plan lichtshows en ‑effecten op afstand en pas ze via een internetverbinding in real-time aan vanaf waar ter wereld u ook bent.

 

*Remote Content Management is beschikbaar met Light System Manager gen5 of Pharos regelsystemen.

ActiveSite levert contentbeheer op afstand voor uw Philips Color Kinetics architectuurverlichtingsinstallatie