U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  CityTouch

   

  Lichtbeheersysteem

  Word een slimme stad met connected verlichting

  CityTouch is een beveiligd beheerplatform voor connected verlichting dat steden helpt levendiger, efficiënter en duurzamer te worden.

   

  CityTouch biedt een volledig zicht en controle over de straatverlichting van uw stad vanaf een centraal bedieningspaneel waarmee u veilig lichtpunten kunt bewaken, schema's kunt instellen en lichtniveaus op aanvraag kunt aanpassen. Versleuteling van gegevens en twee-factorauthenticatie verzekeren dat de software voldoet aan de strengste beveiligingsnormen.

   

  Gemakkelijk te gebruiken webapplicaties leveren een compleet overzicht over uw connected straatlantaarns en dat stelt u in staat werkstromen te beheren en onderhoudsploegen alleen in te zetten als en waar dat nodig is. Systeemgegevens geven u nagenoeg real-time inzicht in energieverbruik en ‑kosten, wat u helpt efficiënter te plannen en in te roosteren.

  Video over CityTouch connected openbare verlichting voor uw slimme stad
  CityTouch Ready-armaturen van Philips laten zich naadloos integreren met het CityTouch-platform. Ook uw bestaande armaturen kunnen CityTouch Ready worden gemaakt met een knooppunt of connectorkit, of u kunt armaturen selecteren uit onze lijst van gecertificeerde partners. Welke CityTouch Ready-armaturen u ook kiest, CityTouch biedt u complete flexibiliteit met open standaards en gemakkelijke integratie met andere intelligente platforms en IoT-apparaten, wat verzekert dat u gelijke tred houdt met de trends op het gebied van slimme steden, zowel nu als in de toekomst.

  Voordelen van CityTouch in één oogopslag

  CityTouch van Philips Lighting levert de infrastructuur voor slimme steden, te beginnen met slimme straatverlichting
  Energie besparen

  Betere besluitvorming

  Beheer de verlichting, meet energieverbruik, bewaak de systeemgezondheid en diagnosticeer problemen vanaf een enkel intuïtief bedieningspaneel.   

  Korte terugverdientijd

  Overstappen op LED-straatverlichting verlaagt onmiddellijk de energiekosten. Door LED's te combineren met de inzichten in verbruik en de diagnose op afstand die beschikbaar zijn met het CityTouch verlichtingsbeheersysteem, bespaart u zelfs nog meer en dat helpt u uw investering nog sneller terug te verdienen.

  Energie besparen

  Flexibel met open standaards

  CityTouch is te integreren met een middelenbeheersysteem en elk type armatuur, wat u de vrijheid geeft de leverancier te kiezen die het best werkt voor uw stad. Gecertificeerde leveranciers leveren CityTouch Ready-armaturen die automatisch verbinding maken met het CityTouch-systeem.

  Toekomstbestendig en veilig
  Dit is een open systeem dat sensors, camera's en andere IoT-apparaten ondersteunt om in de toekomst slimme diensten mogelijk te maken. Met speciale gebruikersfuncties en volledig versleutelde gegevensstromen voldoet het systeem aan de hoogste beveiligingsnormen. Regelmatige software-updates verzekeren dat uw systeem altijd up-to-date is.
  Energie besparen

  Eenvoudig op te waarderen of uit te breiden

  Dit beveiligde systeem is eenvoudig te gebruiken en in gebruik te stellen en werkt met zowel nieuwe als bestaande armaturen om verbinding te maken met alle slimme verlichting in uw stad. Voor bestaande straatlantaarns die niet compatibel zijn met CityTouch monteert u eenvoudig in elke mast een CityTouch connectorkit

  Wat is mogelijk met CityTouch?

   

  CityTouch is een platform voor het beheren van openbare LED-straatverlichting.

  Hoe het werkt

   

  CityTouch is een allesomvattend beheersysteem voor straatverlichting. Voor meer informatie over deze componenten kunt u een van onderstaande brochures downloaden.

  CityTouch-assortiment

  Uw CityTouch-platform beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface en strikte beveiligingsstandaards, en is schaalbaar zodat het kan worden afgestemd op uw behoeften en u een compleet zicht op en controle over uw volledige verlichtingssysteem biedt.
  Beheer uw connected straatverlichting op afstand met de CityTouch Connect-app van Philips Lighting
  De CityTouch Workflow-app van Philips Lighting levert inzichten en werkstromen voor efficiënte connected verlichting

  CityTouch Connect app

  Beheer straatlantaarns op afstand, bewaak de status van armaturen, met inbegrip van storingsmeldingen, en meet het energieverbruik bijna in real-time met behulp van een standaard webbrowser. 
  Philips Lighting CityTouch connected verlichtingssystemen werken met standaard netwerken

  CityTouch workflow-applicatie

  Analyseer gegevens, plan onderhoud en handhaaf een consistente verlichting met rijke mogelijkheden van datavisualisatie. Het mobiele hulpmiddel deelt onderhoudsgegevens met onderhoudsploegen in het veld en registreert de activiteiten automatisch om overbodige gegevensstromen te voorkomen.

  Opties voor connectiviteit

  'CityTouch Ready'-armaturen


  CityTouch Ready-armaturen vormen een plug-and-play-oplossing waarmee u kunt opwaarderen naar LED's en tegelijk kunt opwaarderen naar connected verlichting. De armaturen kunnen automatisch zichzelf in bedrijf stellen en hun locatie bepalen met behulp van een van de drie besturingsopties, en beginnen onmiddellijk gegevens over de verlichtingsmiddelen te uploaden naar uw CityTouch-systeem.

  Bediening van elk individueel lichtpunt

  Bediening van groepen lichtpunten

  De CityTouch Workflow-app van Philips Lighting levert inzichten en werkstromen voor efficiënte connected verlichting

  CityTouch Ready-armaturen van Philips Lighting

  Alle weg‑ en straatverlichting van Philips Lighting integreert naadloos met het CityTouch-systeem door middel van ofwel het knooppunt ofwel de connectorkit. CityTouch Ready-armaturen van Philips Lighting zijn een hoofdcomponent van uw infrastructuur voor connected stadsverlichting.
  De CityTouch Workflow-app van Philips Lighting levert inzichten en werkstromen voor efficiënte connected verlichting

  CityTouch connectiviteitsapparatuur

  Voor bestaande armaturen gebruikt u de connectorkit om plug-and-play-connectiviteit te verkrijgen.

  Bediening van groepen lichtpunten

  De CityTouch Workflow-app van Philips Lighting levert inzichten en werkstromen voor efficiënte connected verlichting

  Op schakelkasten gebaseerde groepsconnectiviteit

  Verbind een groep van uw geïnstalleerde straatlantaarns via een voedingslijn met een segmentcontroller die via het internet verbinding maakt met de CityTouch-software.

  CityTouch Ready partnerprogramma

  Het CityTouch Ready partnerprogramma stelt u in staat de voordelen te benutten van connected verlichtingsbeheer en tegelijk de vrijheid te behouden om uw eigen armaturenleverancier te kiezen.

  Het CityTouch Ready partnerprogramma is beschikbaar voor alle armaturenleveranciers. Elke leverancier die CityTouch Ready partner wil worden, dient het certificeringsproces te voltooien om te verzekeren dat alle CityTouch Ready-armaturen werkelijk plug-and-play zijn en hetzelfde gebruiksgemak leveren.

  De lijst van gecertificeerde partners groeit gestaag

  Diensten voor CityTouch

  Servicepakketten

  Servicepakketten

  Optimaliseer de prestaties van uw stadsverlichting en bescherm uw investering met een servicepakket van Philips Lighting dat geweldige besparingen en een probleemloze werking oplevert.

  Casestudy's

  Ontdek meer over verlichtingssystemen voor uw stad