U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

1. Eén stad, één platform

CityTouch is een op software gebaseerd beheersysteem voor de connected infrastructuur van uw stad. Door middel van een handig, gecentraliseerd bedieningspaneel kunt u de connected straatverlichting en systemen van uw stad veilig en op afstand beheren via een netwerk naar keuze, inclusief de standaard mobiele netwerken.
Eén stad, één platform

2. Zichtbaarheid en regeling

De CityTouch Connect-app toont de status van elk lichtpunt in bijna real-time op een plattegrond met waarschuwingen voor eventuele lampuitval. U kunt lichtniveaus veilig en op afstand instellen en aanpassen voor alle connected straatlantaarns en het energieverbruik van elk lichtpunt bewaken om energierekeningen te kunnen verifiëren.
Zichtbaarheid en regeling

3. Breed connectiviteitsassortiment

Als allesomvattend beheersysteem voor straatverlichting ondersteunt CityTouch zowel nieuwbouw‑ als renovatiebenaderingen. Bestaande straatlantaarns kunnen compatibel met CityTouch gemaakt worden door gebruik te maken van de CityTouch connectorkit. Daarnaast stelt het CityTouch Ready partnerprogramma gecertificeerde verkopers in staat compatibele armaturen te leveren. Dit resulteert in een volledig open platform dat efficiënter en flexibeler en zich gemakkelijk laat aanpassen aan uw eisen.
Deskundige verkopers

4. Werkstromen

De CityTouch Workflow-app verbetert de operationele efficiency met werkstromen die de onderhoudswerkzaamheden stroomlijnen. Stuur nauwkeurige werkopdrachten naar de mobile apparatuur van medewerkers en bekijk de status centraal. Het plannen en inroosteren van onderhoudswerkzaamheden verloopt bovendien efficiënter door armaturen die het einde van hun levensduur naderen te identificeren voor proactieve vervanging.
Werkstromen

5. Inzichten      

De CityTouch Workflow-app helpt u verdere kansen vast te stellen voor het verbeteren van de bedrijfsvoering en het besparen van kosten met gemakkelijk te genereren rapporten, rijke visualisaties van gegevens en analyses die laten zien hoe het verlichtingssysteem in uw stad presteert.
Inzichten