U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

Intelligente verlichting 

Elke armatuur bevat een geïntegreerde sensor en is verbonden met een bedraad of draadloos netwerk dat het verzamelen en verzenden van gegevens mogelijk maakt. Dit vormt een infrastructuur voor het verzamelen en analyseren van gegevens die de status van lichtpunten rapporteert en inzicht geeft in het gebruik. Tegelijk maken open API's integratie mogelijk met andere intelligente gebouwsystemen zoals die voor klimaatbeheersing.
Connected Lighting (InterAct Office) van Philips Lighting kan u helpen een slim kantoor te realiseren

Data-analyse 

Beheer uw verlichting centraal en bewaak de prestaties van het kantoorgebouw op een centraal bedieningspaneel. Sensors rapporteren geanonimiseerde gegevens over bezettingsgraad, energieverbruik, daglicht en meer. Door deze te analyseren, kunt u het gebruik van het vloeroppervlak, de indeling, verlichting, het schoonmaken en de klimaatsystemen optimaliseren om de efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.
Connected Lighting (InterAct Office) van Philips Lighting bevat management‑ en analysesoftware om op gegevens gebaseerde besluitvorming mogelijk te maken

Gepersonaliseerde werkruimten

Houd medewerkers betrokken en productief met locatiegebaseerde diensten die door middel van zichtbaarlichtcommunicatie (visible light communication, VLC) worden geleverd via smartphone-apps. VLC-gegevensstromen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar worden gedetecteerd door smartphonecamera's, wat handiger flexibel werken mogelijk maakt, zoals bewegwijzering en gepersonaliseerde klimaatregeling en verlichting.
Connected Lighting (InterAct Office) van Philips Lighting maakt bewegwijzering via de smartphone en gepersonaliseerde instellingen van de werkruimte mogelijk