U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

1.

Stel meerdere verlichtingszones in, afgestemd op de indeling van uw parkeergarage en configureer ze om automatisch aan te gaan als voetgangers of voertuigen gedetecteerd worden en te dimmen als er geen beweging wordt gedetecteerd. De specifieke zones, dimniveau, tijdsduur en vasthoudtijd zijn volledig naar uw keuze en kunnen telkens weer opnieuw geconfigureerd worden.
Klik om te vergroten

2.

Als voetgangers worden gedetecteerd, gaan de lampen vóór hen op 100% verlichting branden zodat zij zich veilig en comfortabel voelen. Als zij uit een verlichtingszone lopen, dimt de verlichting daar tot een achtergrondniveau van 20% om energie te besparen.
GreenParking van Philips Lighting: optimaliseer parkeergarageverlichting voor voetgangers met behulp van aanwezigheidsdetectie en zonegewijs dimmen

3.

Als voertuigen door de garage rijden, wordt de verlichting vóór hen geactiveerd op 100% lichtsterkte om de veiligheid en manoeuvreerbaarheid te verbeteren. Als er geen beweging wordt gedetecteerd, dimmen de lampen na een vooraf ingestelde tijdsperiode.
GreenParking van Philips Lighting: optimaliseer parkeergarageverlichting voor voertuigen met behulp van aanwezigheidsdetectie en zonegewijs dimmen