U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

'One touch'-regelpanelen

Gasten kunnen eenvoudig verlichtingsscènes instellen vanaf één enkel bedieningspaneel in de hotelkamer. Ze kunnen de kamertemperatuur en wektijden personaliseren, de zonwering bedienen en verzoeken instellen zoals 'ruim mijn kamer op' of 'niet storen' en voor wasserij en huishoudelijke dienst.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting voorziet in 'one touch'-regelpanelen voor de gasten

Uitgerust wakker worden

Verbeter het welzijn en comfort van gasten met een natuurlijke manier van ontwaken die de zonsopkomst nabootst en hen zo een verfrist gevoel geeft.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting biedt gasten een verfrissend natuurlijke manier van ontwaken

Anti-struikelnachtlamp

Sensors naast het bed activeren automatisch de oriëntatieverlichting als een gast in het donker opstaat, voor een ontspannen en veilig verblijf.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting voorziet in een anti-struikelnachtlamp om gasten veilig te houden

Het juiste licht op het juiste moment

Stem de verlichting of op het profiel van de gasten:  de keycards van gasten activeren bijvoorbeeld de sfeerverlichting en die van schoonmakers activeren 100% verlichting.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting kan de verlichting afstemmen op de keycards van gasten en schoonmakers

Aanwezigheidsdetectie

Als gasten hun hotelkamer betreden of verlaten, worden verlichting en kamertemperatuur onmiddellijk ingesteld om hen te verwelkomen, wat een gedenkwaardige beleving is die tegelijk energie bespaart.
 Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting gebruikt aanwezigheidsdetectie voor een geweldige ervaring voor de gasten en om tegelijk energie te besparen

Inzicht via bedieningspaneel

Bekijk bezetting, temperatuur en verzoeken van gasten voor elke hotelkamer in real-time en gebruik deze inzichten om de service en de operationele efficiency te verbeteren.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting biedt inzicht via een bedieningspaneel voor elke kamer

Proactieve service en onderhoud

Sensors en kamerbeheersystemen kunnen verzoeken voor huishoudelijke dienst en onderhoud activeren via sms‑ of e‑mailwaarschuwingen, waardoor uw hotel soepel blijft functioneren.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting kan service en onderhoud proactief activeren door middel van sensors

Te integreren met andere systemen

RoomFlex kan geïntegreerd worden met uw keycard- en kamerbeheersystemen zoals HVAC en Opera Oracle om zo een krachtig managementplatform te realiseren.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting kan geïntegreerd worden met keycard- en kamerbeheersystemen om de controle te verbeteren

Een complete oplossing

Philips Lighting kan u helpen een compleet slim kamerbeheersysteem te realiseren dat de verlichting van de hotelkamer combineert met alle andere aspecten van uw hotel.
Hotelverlichting: RoomFlex van Philips Lighting biedt een compleet slim kamerbeheersysteem