U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

1. De perfecte sfeer

Haal het beste naar boven uit levensmiddelen, vleeswaren, zuivelproducten en andere productpresentaties met LED-recepten, zachte verlichting in pasteltinten en dimmen.
Haal het beste naar boven uit producten door het afstemmen van kleuren, zones en dimmen.

2. Beleving van de klant

Pas de verlichting centraal aan voor meerdere winkels of geef bedrijfsleiders toegang via onze app zodat ze speciale zones kunnen creëren, schema's kunnen instellen die passen bij het ritme van de dag, of de scène kunnen bepalen voor gebeurtenissen zoals wijn‑ en kaasproeverijen.
Stel de verlichting centraal in via onze app en creëer de scène voor gebeurtenissen

3. Eenvoudige opzet

StoreWise wordt geleverd in een gemakkelijk te installeren voorgeconfigureerd pakket of in een kit die op maat is samengesteld voor meerdere winkels.
StoreWise wordt geleverd in een voorgeconfigureerd pakket of in een kit die op maat is samengesteld voor meerdere winkels.

4. Daglichtbenutting

Als uw winkel etalages heeft, kunt u nog meer besparen met een combinatie van daglichtbenutting, LED-armaturen en lichtregelsystemen. Deze stellen u in staat de lichtniveaus in de winkel aan te passen in overeenstemming met het daglichtniveau buiten.
Besparingsmogelijkheid tot 20% met verlichting die zich aanpast aan het daglichtniveau.

5. Planning

Plannen van de verlichting op basis van de openingsuren van uw winkel stelt u in staat extra energie te besparen en kosten te verminderen.
U kunt tot 15% extra besparen door de verlichting af te stemmen op de dagelijkse winkelroutine.

6. Aanwezigheidsdetectie

Sensors kunnen u helpen te besparen op energiekosten door de verlichting allen te activeren als ruimten zoals personeelsverblijven in gebruik zijn, en deze te dimmen of uit te schakelen als er niemand aanwezig is.
U kunt tot 5% extra besparen met sensors die de verlichting in personeelsruimten activeren.