Wanneer veiligheid essentieel is

Luchtzijde

De zogeheten 'luchtzijde' van je luchthaven is een maalstroom van activiteiten die veilig en efficiënt moet worden afgehandeld. Het licht moet helder genoeg zijn als er goed zicht op de werkzaamheden nodig is, maar niet zo helder dat het zorgt voor schittering en ongemak.

Meer over verlichting voor terminals

Platforms

De zones waar vliegtuigen parkeren om vracht, passagiers en bagage in of uit te laden moet doeltreffend worden verlicht om belangrijke activiteiten zoals tanken of veiligheidscontroles te kunnen uitvoeren.

Helder wit licht helpt personeel bij de vrachtverwerking, de catering of het tanken en maakt informatie goed leesbaar. Bovendien is het voor passagiers die bij de gate aan het wachten zijn om te boarden geruststellend om te zien dat veiligheids- en beveiligingsprotocollen te allen tijde worden gevolgd.

Hangar

Hangars

Achter de schermen moet het ondersteunend personeel alle aspecten van reguliere onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Effectieve verlichting is essentieel voor operationele productiviteit en efficiëntie. Helder wit licht verbetert niet alleen de zichtbaarheid, het kan ook werknemers die een nachtdienst draaien helpen om alert en geconcentreerd te blijven. Zo kun je onderbrekingen tot een minimum beperken en de veiligheidsstatistieken van je luchthaven verbeteren.

Royal Mail NDC magazijnverlichting

Logistiek

Personeel in logistieke ruimten veilig houden is van wezenlijk belang. Zeer uniforme, gerichte witte LED-verlichting helpt schaduwen en donkere hoekjes waar ongelukken kunnen gebeuren te elimineren. Met onze flexibele, eenvoudig te gebruiken verlichtingssystemen kun je de juiste lichtniveaus bieden waar en wanneer ze nodig zijn. Zo wordt de efficiëntie en kwaliteit van de activiteiten verhoogd. We werken samen om te voldoen aan jullie verlichtingsbehoeften door een intuïtief, volwaardig en ultramodern verlichtingssysteem te creëren.

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.