UV-C-desinfectie van objecten en apparatuur

UV-C-kamers zijn ideaal voor onmiddellijke desinfectie van objecten en (gedeelde) apparaten. UV-C-desinfectiekamers maken de meerderheid van de virussen in slechts een paar minuten onschadelijk. Ze zijn goed te gebruiken voor de desinfectie van gedeelde objecten, zoals handscanners en apparaten en zelfs teruggebrachte kleding in winkels. We bieden UV-C-kamers in verschillende maten voor kleine en grotere objecten.

Philips UV-C-kamer GCGM-byd
Philips BioShift UV-C-desinfectiekamer

Philips BioShift UV-C-desinfectiekamer

Eind 2020 verkrijgbaar

De Philips BioShift UV-C-desinfectiekamer is bedoeld voor chemicaliënvrije desinfectie van objecten en (gedeelde) apparatuur. Deze is door onafhankelijk wetenschappelijk onderzoeksbureau TNO gecertificeerd voor mechanische veiligheid en kiemdodende effectiviteit. Het is bewezen dat 99,9999% van het SARS-COV-2-virus, dat COVID-19 veroorzaakt, binnen 1 minuut onschadelijk wordt gemaakt. De BioShift-kamer zal verkrijgbaar zijn in 2 versies: groot (600 mm H x 585 mm L x 750 mm B) en extra groot (1828 mm H x 1180 mm L x 762 mm B).

Philips UV-C-desinfectiekamer

Philips UV-C-desinfectiekamer

Nu in Azië verkrijgbaar

Deze UV-C desinfectiekamer wordt gebruikt voor het desinfecteren van objecten voor professioneel gebruik. De kamer is verkrijgbaar in drie varianten: klein (77 liter), middelgroot (110 liter) en groot (323 liter) en kan worden gebruikt voor objecten en (gedeelde) apparatuur in apotheken, winkels, scholen, universiteiten, kantoren, postkamers, ontvangstruimten, banken, kapperszaken, spa's, restaurants en industriële keukens.  

Vind de dichtstbijzijnde distributeur, partner of installateur die is gespecialiseerd in Philips UV-C-lampen voor desinfectie

Een kleine kanttekening

UV-C-lampen vormen een minimaal risico wanneer ze worden gebruikt door professionals die weten hoe ze de lampen moeten gebruiken. Ze moeten hun ogen en huid beschermen om schade door het licht en ernstig letsel aan de ogen en huid te voorkomen. We raden klanten aan om behoedzaamheid te betrachten bij het uitzoeken van middelen en apparatuur, die aantoonbaar getest moeten zijn door derden. De materialen en elektrische onderdelen van middelen en apparatuur moeten gecertificeerd zijn door erkende organisaties zoals NSF, UL, CSA, DVGW-OVGW of volgens andere relevante internationale voorschriften.

Op dit moment is geen van onze UV-C-lampen gecertificeerd of goedgekeurd als medisch apparaat. Signify en/of een van haar andere groepsondernemingen beogen derhalve momenteel niet dat deze lampen waar dan ook ter wereld worden gebruikt als medische apparatuur. Planten en/of materialen die worden blootgesteld aan hogere doses UV-C, kunnen beschadigd raken en/of verkleuren.