U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Vind de

  juiste lamp
  waar u ze ook nodig heeft

  Dankzij de Bulb Advisor maakt u altijd de juiste keuze

   

  Welkom bij de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Hier vindt u LED-, halogeen-, en spaarlampen voor uw woning, kantoor, auto en meer. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkend gamma van vormen, stijlen en lampvoeten. Ongeacht of u de perfecte sfeer wilt creëren in uw woonruimte, uw werkruimte extra energie wilt geven, u wilt ontdekken wat kleur toevoegt aan de ambiance, uw woningdecoratie wilt vervolmaken of gewoon energie wilt besparen en de energierekening van uw huishouden wilt verlagen: voor elke situatie is de juiste lamp!


  De juiste lamp vinden hoeft geen uitdaging te zijn. Dankzij de Bulb Advisor bent u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt, waar u het ook nodig heeft. De Bulb Advisor is leuk en gemakkelijk in gebruik!

  Verken ons Philips Lighting-assortiment

  experience-dimmed

  Ervaar Philips LED-verlichting

   

  Voel u thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warmwit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED-lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen en versterken tegelijk de sfeer in uw woning.

  woonkamer

  Bespaar energie met spaarlampen

   

  Philips spaarlampen leveren een comfortable, zacht licht voor een uitnodigende sfeer. Spaarlampen of CFL-lampen produceren een energiebesparend, lang meegaand licht met hoge prestaties. Deze lampen zijn de best verkochte spaarlampen. CFL’s combineren het energieverbruik van fluorescentieverlichting met het gemak en de populariteit van gloeilamparmaturen. 

  hal

  Creëer de juiste sfeer met halogeen 

   

  Halogeenlampen bieden de snelste en gemakkelijkste manier om de klassieke gloeilampen te vervangen. Bekijk hoe halogeenlampen u een enorme keuze uit verlichtingsmogelijkheden bieden met licht van dezelfde warme, sprankelende kwaliteit als die van een klassieke gloeilamp.

  Vind andere verlichtingsproducten

  nostalgische ervaring

  De juiste lichtstijl die past
  bij uw woning

   

  Kies voor iconisch vormgegeven armaturen die perfect passen bij ons LED-gamma.

  hue-imagination

  Onbegrensde mogelijkheden met HUE

   

  Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue. Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.