U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Vind de

  juiste lamp
  waar u ze ook nodig heeft

  Dankzij de Bulb Advisor maakt u altijd de juiste keuze

   

  Welkom bij de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Hier vindt u LED-, halogeen-, en spaarlampen voor uw woning, kantoor, auto en meer. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkend gamma van vormen, stijlen en lampvoeten. Ongeacht of u de perfecte sfeer wilt creëren in uw woonruimte, uw werkruimte extra energie wilt geven, u wilt ontdekken wat kleur toevoegt aan de ambiance, uw woningdecoratie wilt vervolmaken of gewoon energie wilt besparen en de energierekening van uw huishouden wilt verlagen: voor elke situatie is de juiste lamp!


  De juiste lamp vinden hoeft geen uitdaging te zijn. Dankzij de Bulb Advisor bent u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt, waar u het ook nodig heeft. De Bulb Advisor is leuk en gemakkelijk in gebruik!

  Vind andere verlichtingsproducten

  nostalgische ervaring

  De juiste lichtstijl die past
  bij uw woning

   

  Kies voor iconisch vormgegeven armaturen die perfect passen bij ons LED-gamma.

  hue-imagination

  Onbegrensde mogelijkheden met HUE

   

  Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue. Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.