Meer merken van

Vind de

juiste lamp
waar u ze ook nodig heeft

Dankzij de Bulb Advisor maakt u altijd de juiste keuze

 

Welkom bij de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Hier vindt u LED-, halogeen-, en spaarlampen voor uw woning, kantoor, auto en meer. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkend gamma van vormen, stijlen en lampvoeten. Ongeacht of u de perfecte sfeer wilt creëren in uw woonruimte, uw werkruimte extra energie wilt geven, u wilt ontdekken wat kleur toevoegt aan de ambiance, uw woningdecoratie wilt vervolmaken of gewoon energie wilt besparen en de energierekening van uw huishouden wilt verlagen: voor elke situatie is de juiste lamp!


De juiste lamp vinden hoeft geen uitdaging te zijn. Dankzij de Bulb Advisor bent u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt, waar u het ook nodig heeft. De Bulb Advisor is leuk en gemakkelijk in gebruik!

Verken ons Philips Lighting-assortiment

experience-dimmed

Ervaar Philips LED-verlichting

 

Voel u thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warmwit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED-lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen en versterken tegelijk de sfeer in uw woning.

woonkamer

Bespaar energie met spaarlampen

 

Philips spaarlampen leveren een comfortable, zacht licht voor een uitnodigende sfeer. Spaarlampen of CFL-lampen produceren een energiebesparend, lang meegaand licht met hoge prestaties. Deze lampen zijn de best verkochte spaarlampen. CFL’s combineren het energieverbruik van fluorescentieverlichting met het gemak en de populariteit van gloeilamparmaturen. 

hal

Creëer de juiste sfeer met halogeen 

 

Halogeenlampen bieden de snelste en gemakkelijkste manier om de klassieke gloeilampen te vervangen. Bekijk hoe halogeenlampen u een enorme keuze uit verlichtingsmogelijkheden bieden met licht van dezelfde warme, sprankelende kwaliteit als die van een klassieke gloeilamp.

Bulb Advisor

Vind andere verlichtingsproducten

nostalgische ervaring

De juiste lichtstijl die past
bij uw woning

 

Kies voor iconisch vormgegeven armaturen die perfect passen bij ons LED-gamma.

hue-imagination

Onbegrensde mogelijkheden met HUE

 

Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue. Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.