PerfectScene dynamische etalageverlichting

Etalageverlichting met bewezen stopkracht

Creëer opvallende dynamische etalageverlichting

Met je etalage wil je direct de aandacht van passanten trekken. Geef je etalage stopkracht met PerfectScene dynamic window etalageverlichting. Veranderende lichtscènes in etalages hebben bewezen de betrokkenheid van klanten en de bezoekersaantallen te vergroten.
 
Onderzoek toont aan dat passanten reageren als de etalageverlichting verandert, wat leidt tot 11% meer mensen die stoppen en tot 19% meer mensen die de winkel binnenkomen*. Met PerfectScene dynamic window kun je je winkelpui optimaliseren met dimbare etalageverlichting die is ontworpen om de aandacht van klanten te trekken. Centrale regeling van al je etalages en presentatieruimten betekent dat het creëren van de perfecte winkelbeleving nooit zo eenvoudig is geweest.

* Onderzoek door EIT Digital, Politecnico di Milano en Philips uitgevoerd op de Eral55

PerfectScene dynamic window van Philips lighting: etalageverlichting die klanten laat teruglopen naar je etalage

Voordelen van PerfectScene dynamic window in één oogopslag

Vergroot de stopkracht van je winkel

Verhoog de omzet met veranderende verlichtingsscènes die de aandacht van potentiële klanten trekken, en haal meer klanten de winkel in.

Trek de aandacht met verlichtingseffecten

Markeer belangrijke producten zodat klanten ze onmiddellijk opmerken. Creëer daarnaast verschillende effecten door armaturen uit onze reeks dimbare accentverlichting te combineren.

Verras klanten met nieuwe productpresentaties

Regel meerdere etalagelampen en presentatieverlichting eenvoudig via een enkel regelsysteem. Creëer zelfs snel je eigen verlichtingsscènes via een app op je smartphone of tablet.

Wat is mogelijk met PerfectScene dynamic window?

Met PerfectScene dynamic window etalageverlichting kun je het vermogen van licht gebruiken om je productpresentaties meer in het oog te laten springen en je winkel aantrekkelijker te maken.

Hoe PerfectScene werkt

PerfectScene combineert toonaangevende spanningsrail‑ en inbouwarmaturen meet een schaalbaar regelsysteem. Ja kan een etalage met stopkracht realiseren door specifieke componenten te kiezen die het best bij je ruimte en eisen passen.

Dynalite lichtregelsysteem

Deze draadloze applicatie met een gemakkelijk te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface laat je eenvoudig en in real-time content updaten met maximaal 16 dynamische scènes voor je etalage.

TrueFashion

Deze armaturen zijn voorzien van een zeer smalle bundel voor het nauwkeurig markeren van producten in je winkel om de aandacht naar specifieke artikelen te trekken.

StyleID

Met zijn modulaire ontwerp, variabele bundel en ingebouwde dimmogelijkheden biedt StyleID je maximale flexibiliteit voor aanpassingen aan de veranderende behoeften van je winkel.

Contact

Neem contact op met ons lokale klantencentrum
voor vragen en verdere informatie.

Downloads

Ontdek andere verlichtingssystemen voor je winkel

PerfectScene fitting room

Help klanten de juiste keuze te maken met paskamerverlichting die zij kunnen aanpassen om te zien hoe hun kleding eruitziet in situaties buiten de paskamer.

Meer over verlichting voor...