Verbeter stedelijke ruimtes met unieke visuele ervaringen

Productkenmerken

Transformeer gemeenschappelijke ruimten

Van parken en pleinen tot promenades en waterpartijen: buitenruimten zijn onmisbare verzamelplekken voor gemeenschappen. De juiste verlichting kan hier voor een unieke visuele beleving zorgen. LED-verlichting is gastvrij, leuk en inspirerend, en helpt bovendien deze openbare ruimten veiliger en uitnodigender te maken. Met innovatieve verlichtingsoplossingen van Philips kun je in de stad buitenruimten creëren die het toerisme en de economische ontwikkeling bevorderen en tegelijk energie besparen en beter zijn voor het milieu. Daarnaast kan je ervoor zorgen dat je ruimte IoT ondersteunt met onze connected armaturen, die je helpen om de kracht van slimme technologie aan te wenden met Interact Landmark.

Verlaag de kosten

Realiseer kostenbesparingen tot wel 50% met energiezuinige LED-verlichting en schema's

Lagere onderhoudskosten met Servicetag,
een unieke QR-code waarmee defecte armaturen snel kunnen worden geïdentificeerd

Realiseer mooie, flexibele lichteffecten op een duurzame en kostenefficiënte manier

Betrek inwoners

Help inwoners op weg met visuele bewegwijzering


Verbeter de veiligheid en leefbaarheid
met levendige, goed verlichte stedelijke ruimten

Breng openbare ruimten tot leven met dynamische lichtinstallaties, lichtshows en speciale evenementen

Flexibel ontwerp

Verbeter uiteenlopende stedelijke omgevingen met iconische eigenschappen en een tijdloos verlichtingsontwerp

Behoud de donkere nachthemel en bescherm vleermuizen met speciale lichtrecepten
 

Geschikt voor zowel renovatieprojecten als nieuwe installaties

CK divergeren

Ontdek dynamische verlichting

Creëer inspirerende visuele ervaringen voor parken en pleinen door Philips armaturen te combineren met dynamische, kleurrijke architectuurverlichting van Color Kinetics.

thumbnail Interact Landmark

Ontdek connected verlichting

Interact Landmark is software voor connected verlichting die architectuurverlichting voor bruggen en gevels van monumenten en gebouwen de kracht van IoT geeft. We maken het eenvoudig om verlichtingsobjecten te controleren en te beheren. Zo kun je je investering beschermen, vanaf elke locatie een lichtshow starten om mensen te entertainen en de impact van je verlichting op bezoekers bijhouden, meten en analyseren.

Interact City

Ontdek connected verlichting voor steden

Behoefte aan een robuuste infrastructuur die de stedelijke services verbetert? Dit kan met de Interact City-software en onze connected LED-verlichting: deze verbetert de veiligheid van burgers, verfraait openbare ruimten en maakt burgers betrokken en trots. Tegelijk verlaagt Interact City de energiekosten en vergroot het de efficiëntie. Wat je daarmee bespaart, kun je weer investeren in nieuwe projecten voor de smart city.

Lighting Services

Verlichtingsservices worden beheerd door Signify. We zorgen voor jouw verlichting, zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf. Meer informatie over deze services vind je op onze bedrijfswebsite.

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.