StoreRefresh - Een nieuwe toekomst voor retail met circulaire verlichting

Vernieuw je winkelinterieur met minimale kosten

Vernieuw je winkelinterieur met minimale kosten

Eén reden waarom mensen graag producten kopen in winkels is dat ze deze dan kunnen voelen en met eigen ogen kunnen zien. 82% van de millennials gaat naar een winkel toe als deze zich interactief en modern opstelt. Om de concurrentie voor te blijven is het belangrijk om op regelmatige basis delen van je winkelinterieur te vernieuwen met betekenisvolle kleine wijzigingen. Richt je daarbij op een minimale verstoring en zo laag mogelijke kosten.

We hebben een circulaire infrastructuur ontwikkeld zodat je niet elke 7-10 jaar de volledige installatie hoeft te vervangen. Deze is flexibel zodat je verschillende configuraties en instellingen kan gebruiken. Met Philips Circular verlichting geef je je winkel snel een upgrade en kun je eenvoudig verschillende winkelervaringen creëren met de Circular Economy-ready armaturen.

Voordelen zijn onder andere flexibiliteit en duurzaamheid

Voordelen zijn onder andere flexibiliteit en duurzaamheid

Bijgewerkt

Zorg ervoor dat je winkel is afgestemd op je huisstijl, marketingstrategie en trends. Creëer interessante, inspirerende en flexibele ruimtes die snel kunnen worden ingezet voor andere activiteiten zoals seizoensevenementen of promoties.

Blijf aantrekkelijk

Houd je winkel interessant voor zowel bestaande als nieuwe klanten door op regelmatige basis delen van je winkelconcept aan te passen. Je hoeft niet meer te kijken naar de levenscyclus van je lampen en te wachten om een wijziging door te voeren.

Verlaag kosten

Breng kleine wijzigingen aan in het concept en pas de verlichting aan met behulp van de circulaire infrastructuur. Door delen van de verlichtingsoplossing te upgraden of opnieuw te gebruiken, kun je de meest effectieve wijzigingen doorvoeren tegen minimale kosten en zonder de winkel te verstoren.

Optimaliseer je activa

We bieden winkeliers de flexibiliteit om de verlichting snel aan te passen aan het winkelconcept, terwijl tegelijkertijd de volledige levensduur van de verlichtingsinstallatie zo optimaal mogelijk wordt benut.

Optimaliseer de efficiëntie van je hulpbronnen met circulaire verlichting

Optimaliseer de efficiëntie van je hulpbronnen met circulaire verlichting

We begrijpen dat je de duurzaamheid van je winkel wil optimaliseren door flexibele winkelruimtes te creëren waar je eenvoudig en snel wijzigingen in kan doorvoeren tegen minimale kosten. We hebben een brede serie met Circular Economy Ready-armaturen ontwikkeld om je zakelijke duurzaamheidsdoelen te ondersteunen. Deze armaturen zijn gecertificeerd met een milieuproductverklaring (EPD). In dit document is een uitgebreide beschrijving opgenomen van de omgevingsprestaties van deze armatuur, en deze beoordelingen zijn gevalideerd door een externe consultancypartij op het gebied van duurzaamheid.

ServiceTag: LED eenvoudiger en sneller maken

Omdat er voor LED-armaturen verschillende processen nodig zijn, houden we bij het ontwikkelen van nieuwe producten altijd rekening met het onderhoud. ServiceTag is een uniek systeem op basis van QR-codes waarmee elke armatuur uniek te identificeren is, en dat informatie bevat over onderhoud, installatie en reserveonderelen. Door de QR-codes te scannen op alle armaturen van de volgende generatie (die ook in Noord-Amerika kunnen worden gebruikt) en op masten en verpakkingen, heb je gemakkelijk toegang tot informatie over de productconfiguratie, waardoor je kostbare tijd kan besparen en fouten kan voorkomen.

Meer informatie over milieuproductverklaringen (EPD)

Ontdek onze verlichtingssystemen

GreenWarehouse

Interact Retail

Winkelverlichting is overal. Maar connected LED-verlichting met Interact Retail doet veel meer dan alleen de winkel verlichten. Veel meer. Deze ondersteunt een nieuwe operationele efficiëntie, verbetert de winkelbeleving en genereert gegevens voor diepgaande winkelanalyses. Op basis daarvan creëer jij verbluffende en flexibele winkelruimten en activeer je specifiek gedrag. Bijvoorbeeld via locatiegebaseerde aanbiedingen die klanten op hun smartphone ontvangen via je winkel-app. Dat is wat je noemt slimme handel.

Projecten

Schiphol Airport

Schiphol Airport kiest voor circulaire verlichting.

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met ons lokale klantencentrum.