Philips producten met 005 of ENEC+ certificatie

Lumistreet

Lumistreet gen2 PRO

Steeds meer gemeenten moeten hun grootschalige, conventionele straatverlichting upgraden met energiezuinige LED. Het budget dat ze daarvoor hebben, wordt echter steeds kleiner. Daarom is de nieuwe generatie LumiStreet verbeterd en ontworpen om een oplossing te bieden voor deze uitdaging. Deze verlichtingsoplossing is ideaal voor afzonderlijke vervanging van conventionele lichtpunten.

clearflood

Towntune

Als armaturenfamilie die is voorbereid voor bestaande en schaalbare stedelijke ruimten biedt Philips TownTune alle recente verlichtingsinnovaties in termen van prestaties, lichtkwaliteit en connectiviteit. De Philips TownTune-familie bestaat uit drie leden: een versie voor centrale opzetmontage, een uitvoering met een asymmetrisch mastopzetstuk en een versie die gebruikmaakt van een uitstekende liervormige uithouder aan de top van de mast.

Jargeau

Jargeau gen3/Villa gen2

Jargeau LED gen3 combineert de historische kenmerken van de eerste vierzijdige straatlampen uit de 19e eeuw met de technische prestaties van armaturen uit de 21e eeuw. De armatuur maakt gebruik van de energiebesparende LEDGINE - O engine samen met hoogwaardige optieken, met behoud van het karakter van de armatuur.Dankzij het ingebouwde, door Philips Ledgine geoptimaliseerde LED-platform en de ruime keuze uit toepassingsspecifieke optieken levert Jargeau LED gen3 de juiste hoeveelheid licht in de juiste richting in de straat, waardoor u nog meer energie kunt besparen.

luma gen 2

Luma gen2

Naast de gekende eigenschappen van de eerste generatie Luma LED-armatuur familie;  hoge prestaties, lichtopbrengst, de levensduur en het energieprofiel afgestemd op de gewenste oplossing in termen van energie- en kostenbesparingen, biedt Luma gen2 u de voordelen van de nieuwste technologieën. Er wordt gebruik gemaakt van de toekomstbestendige SystemReady architectuur. De armaturen kunnen gekoppeld worden aan lichtmanagement systemen zoals Interact City of bestaande en toekomstige sensorinnovaties.

digi street

DigiStreet

DigiStreet-armaturen zijn ontwikkeld als langetermijnoplossing voor weg- en straattoepassingen. Dankzij de uitstekende optieken kunt u uw verlichtingsinstallatie optimaal benutten. Elke armatuur kan afzonderlijk worden geïdentificeerd, dankzij het Philips Servicetag-label. Scan de QR-code aan de binnenkant van de toegangsdeur in de mast en u hebt direct toegang tot de armatuurconfiguratie. Deze toekomstbestendige kan worden aangesloten op het Philips CityTouch-systeem.

Luma en Luma Micro

Luma*

De familie Luma* zijn wegverlichtingsarmaturen met grote prestaties en een duidelijke identiteit in vormgeving die een perfect gekoelde, pasklare oplossing biedt voor alle straten en wegen. De lichtopbrengst, de levensduur en het energieprofiel kunnen worden afgestemd op de gewenste oplossing in termen van energie- en kostenbesparingen.

*Luma 1,2 en 3 en andere modellen

classic street

ClassicStreet

ClassicStreet combineert een elegant ontwerp met de subtiele details van historische armaturen en doet zo denken aan de typerende schoonheid van straatlantaarns uit de 20e eeuw, terwijl het toch voldoet aan de hedendaagse vereisten voor stadsverlichting. ClassicStreet is ontworpen rond de LED-technologie en levert uitstekende verlichtingsniveaus en energieprestaties dankzij het LEDGINE-O (Optimized) platform en de op maat gemaakte optiek.

LunaVision

CityCharm

De CityCharm-reeks is ontworpen voor gebruik in stedelijke ruimten waar comfortabele verlichting, sfeer en vormgeving een belangrijke rol spelen. Hij biedt twee iconische, tijdloze ontwerpen (Cordoba en Cone) en diverse accessoires, wat u in staat stelt een verlichtingsoplossing te creëren die kenmerkend is voor u, zowel overdag als 's nachts.

city soul gen2

CitySoul GEN2

CitySoul gen2 LED is een van de meest veelzijdige en inspirerende families voor stedelijke straatverlichting. Deze zeer efficiënte reeks levert uitstekende verlichtingsniveaus en schept tegelijk de juiste sfeer voor alle stedelijke toepassingsgebieden, van de buitenwijken van de stad tot in het stadscentrum. 

Metronomis LED

Metronomis LED Familie

Metronomis LED is de eerste reeks paaltoparmaturen ter wereld die een palet van lichteffecten biedt waarmee aan projecten een unieke contextuele of esthetische touch verleend kan worden. Een innovatief spel van reflectie, licht en schaduw schept op de grond of in het armatuur een patroon voor extra sfeer.

Metronomis LED

Metronomis I LED

Metronomis 1 LED is een familie van drie armaturen met verschillende esthetiek en wordt aangeboden met een ruime keuze aan optiek, om een coherente en uniforme verlichting te creëren die de historische en culturele bijzonderheden van steden weerspiegelt.

ocean road

OceanRoad LED

De Philips Ocean Road LED-armatuur, die ontworpen is voor montagehoogten van 4 tot 9 meter, combineert compactheid, finesse en efficiëntie. De gracieuze, vloeiende lijnen zijn in discrete harmonie met alle typen stedelijke omgevingen. Met zijn speciale LED-module is de Philips Ocean Road LED geschikt voor een brede reeks verlichtingstoepassingen waaronder hoofdwegen en straten, voetgangersgebieden, pleinen en paden.

mitra led

Mithra LED

Met zijn symmetrische, ronde en tijdloze design is Mithra LED ideaal voor vele residentiële toepassingen. De karakteristieke horizontale lijnen van de armatuur beschermen de LED-module tegen het oog en maken een directe lichtverdeling mogelijk voor een grotere efficiëntie.

clearflood

ClearFlood

Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt voor uw toepassing. Deze zeer concurrerende oplossing, die ontworpen is rondom ultramoderne LED's en optieken met een uiterst hoog rendement, biedt een lux-per-euro-verhouding die toonaangevend is voor de branche en significante energiebesparingen oplevert.