Optimaliseer je kantoor en verhoog de productiviteit

Productkenmerken

Verander je kantoor in een inspirerende werkomgeving

Combineer een menselijke benadering met geavanceerde technologie om een efficiënte en effectieve kantoorruimte te creëren. Werf en behoud het beste talent met duurzame oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan de gevoelens, het gedrag en de prestaties van je medewerkers. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je gebouw IoT ondersteunt door onze connected armaturen te gebruiken in combinatie met Interact Office. Zo kun je de kracht van slimme technologie benutten.

Optimaliseer je werkwijze

Bespaar tot 80% op energie door over te schakelen op LED-verlichting en regelsystemen

Speel in op de veranderende behoeften van gebruikers met flexibele en upgradebare verlichting

Gebruik diverse armatuurvormen die passen in verschillende ruimten

Verbeter de prestaties

Lever visueel en emotioneel comfort met lichtscènes en persoonlijke lichtrecepten

Creëer een gezonde en inspirerende omgeving met een natuurlijke lichtverdeling

Verhoog de productiviteit van medewerkers met LED-verlichting die visueel comfortabel is en geschikt is voor specifieke taken

Verbeter de betrokkenheid en het welzijn

Verhoog het welzijn met de voordelen van natuurlijk licht

Trek de beste medewerkers aan en houd die vast met een gezonde werkruimte die menselijke technologie biedt

Ondersteun het 24-uursritme met dynamische instelbare witte verlichting die op elk moment het juiste licht geeft

Ontdek de mogelijkheden

Laat je ware kleuren zien

Gevel van het kantoorgebouw The Edge in Amsterdam

Ontdek connected verlichting

Ondersteun medewerkers en verminder tijdverspilling met Interact Office. Die helpt medewerkers bijvoorbeeld snel een vrije vergaderruimten of een beschikbare flexplek te vinden, waar ze vervolgens de verlichting op hun eigen wensen kunnen afstemmen. Bezettingsgegevens laten zien waar en hoe mensen het liefst werken, en dat biedt weer mogelijkheden voor energie- en ruimtebesparing en winst op het gebied van efficiëntie. Als je connected LED-verlichting van Philips met ingebouwde IoT-sensoren installeert, kun je Interact Office gebruiken om je kantoorruimte efficiënter te gebruiken.

Gezondheid en welzijn op de werkplek

Wij zijn de binnengeneratie geworden. Gemiddeld brengen we meer dan 90% van onze tijd binnen door, waarvan 36% op de werkplek. Maar hoe meer tijd we binnen doorbrengen, hoe minder we worden blootgesteld aan de voordelige effecten van licht. Als gevolg daarvan krijgen we niet genoeg voedingsstoffen binnen uit het natuurlijke daglicht, wat juist zo goed voor ons is.

WIl je meer weten over de biologische effecten van licht? We hebben een whitepaper samengesteld waarin je alles kan ontdekken over de visuele impact (goed zien), de emotionele impact (je goed voelen) en de biologische impact (goed presteren).

Verhoog het welzijn op kantoor door melanopische verlichting te gebruiken

Verhoog het welzijn op kantoor door melanopische verlichting te gebruiken

Melanopisch licht is dat deel van biologisch licht dat een belangrijke rol speelt bij het synchroniseren van de interne lichaamsklok met de niet-visuele effecten van licht. Wanneer je melanopische verlichting op de juiste manier in je gebouw opneemt, brengt het de voordelen van natuurlijk daglicht naar binnen en verbetert dit het visueel comfort, het welzijn en de prestaties. Lees in onze nieuwste brochure over melanopisch licht meer over hoe je het welzijn op kantoor kan verhogen door melanopische verlichting te gebruiken.

Kantoorinrichtingen veranderen snel. Functionele werkplekken maken plaats voor boeiende en inspirerende omgevingen waar de gezondheid en het welzijn van mensen prioriteit krijgen en worden ondersteund. En dat verbetert niet alleen de stemming, het slaappatroon en de prestaties van iedereen op de werkplek; het trekt ook talent aan en behoudt waardevolle werknemers.

Gevel van het kantoorgebouw The Edge in Amsterdam

Het belang van verlichting voor een WELL Building-certificering

Het International WELL Building Institute (IWBI) lanceerde in 2014 de WELL Building Standard, een wereldwijd beoordelingssysteem dat is samengesteld om de gezondheid en het welzijn op de werkplek te verbeteren. v2 werd in 2020 geïntroduceerd en consolideerde alle eerdere variaties en de v2-pilot in één WELL voor alle projecttypes. WELL v2 speelt in op nieuw bewijsmateriaal en veranderende zorgen over de volksgezondheid en wordt elk kwartaal bijgewerkt. Lees de WELL Building Certification-brochure om meer te weten te komen over hoe je punten kan scoren voor hogere certificeringsniveaus.

Lighting Services

Verlichtingsservices worden beheerd door Signify. We zorgen voor jouw verlichting, zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf. Meer informatie over deze services vind je op onze bedrijfswebsite.

Projecten

Philips UV-C Upper Air

Mašinoprojekt Kopring a.d., een bouwbedrijf uit Belgrado, Servië, heeft Philips UV-C Upper Air gekozen voor desinfectie in hun vergaderruimte

Sonepar

Sonepar Connect in Reims, Frankrijk kiest voor Philips UV-C Upper Air-armaturen om de lucht in hun ruimtes te beschermen tegen bacteriën en virussen.

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.

Downloads