Standaard lichtplannen

lichtplannen voor zowel binnen- als buitenverlichting

Download hier je lichtplannen

Op deze pagina vindt u onze standaard lichtplannen voor binnen- en buitenverlichting. Wilt u inspiratie opdoen of zien of uw ideeën vertaald kunnen worden in lichtoplossingen? Onze standaard lichtplannen helpen u op weg. Bent u op zoek naar een gerichte toepassing? Voor klantspecifieke lichtoplossingen kunt u altijd bij Philips terecht.

Kantoren en gevels

Kantoren en gevels

Ervaar de dynamiek van daglicht in al uw ruimten en creëer een stimulerende werkomgeving met het juiste licht. Of bouw aan het versterken van uw identiteit met opvallende gevelverlichting, waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

parking garage

Parkeren

In parkeergarages staat veiligheid voor de bezoekers voorop. Daarbij is het belangrijk dat ze zich welkom voelen en op hun gemak. Verlichting speelt hierin een essentiële rol.

School Vision

Scholen

Verlichting levert een grote bijdrage aan hoe kinderen presteren op school. Het juiste licht helpt bij de concentratie en alertheid van de leerlingen en maakt het leerproces leuker. Met één druk op de knop kan de leerkracht de verlichting in het lokaal aanpassen aan de activiteiten of de sfeer in de klas.

Sports

Sport

Optimaal comfort voor spelers, publiek en televisiekijkers! Sportverlichting is meer dan alleen functioneel. Philips voorziet in lichtoplossingen die volledig afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen.

Woonwijk

Woonwijken

Verlichting levert een essentiële bijdrage aan het veiligheidsgevoel in woonwijken. Goede straatverlichting verbetert het zicht voor weggebruikers en voetgangers als het donker is en kan daarnaast ingezet worden om een eigen identiteit te creëren voor specifieke delen van de stad.

Terreinen

Terreinen en industrie

Goede verlichting voor terreinen en industrie draait om kwaliteit en comfort. Het licht moet helder genoeg zijn voor de gebruikers, voldoen aan alle wettelijke normen en tegelijk zaken als lichtvervuiling zoveel mogelijk beperken. Elke verlichtingswens is uniek, dus is het van belang om uit te gaan van de specifieke behoeften van de eindgebruiker.