Stagnatie of innovatie?

Verlicht de weg naar een helderdere werkplek

Mensen. Je bedrijf is ervan afhankelijk. Je verlichting kan hen inspireren meer te doen en zich beter te voelen op de werkvloer.

Connected verlichting betekent dat de LED-lampen met geïntegreerde sensors verbonden zijn met toepassingssoftware, wat een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden biedt. Het wordt al naar volle tevredenheid gebruikt in grotere bedrijven, maar is nu ook verkrijgbaar voor MKB-bedrijven met maximaal 200 lichtpunten.

Het nieuwe Interact Pro-systeem is de zuinige en draadloze oplossing voor elke fase van het slimme verlichtingsproces van je MKB-klanten. Het systeem bestaat uit drie lagen die elk de beste oplossing leveren voor de huidige behoeften van je klant. Het is ook volledig schaalbaar, zodat het altijd uitgebreid kan worden als de bedrijfsbehoeften veranderen van slim naar superslim.

Philips 2018 Interact Installer Enduser Office

Connected verlichting begint met Interact Pro

Het Interact Pro-systeem is eenvoudig te installeren. Er zijn geen aparte antennes, radio's of signaalkabels nodig. Geniet van een snelle installatie met de intuïtieve Interact Pro app en grijp de kans om een vertrouwde adviseur te worden voor je klanten door middel van de efficiënte service achteraf die mogelijk wordt gemaakt door de waardevolle gegevens uit het Interact Pro dashboard.

Wat je ook nodig hebt, het is Interact Ready

Echte professionals zoeken niet, die vinden

Voor verschillende verlichtingsprojecten zijn verschillende oplossingen en prijsniveaus vereist. Met het Philips productselectiehulpmiddel en de totale eigendomskosten kun je de juiste LED-verlichting vinden die past bij de plannen en het budget van je klant. Ontdek het zelf!

Word een expert in verlichting

De Signify Lighting Academy is een leerplatform waar je alle relevante educatieve materialen terugvindt die veelal vergezeld worden van beoordelingstests (voor certificaten). Bekijk onze nieuwste trainingen waarmee je een gecertificeerde installateur kunt worden in slimme verlichting.

Commerciële training

Dit pad is gericht op functies en voordelen van de op zichzelf staande versies voor connected lighting en de versies met een gateway. Als je je wilt verdiepen in het Internet of Things (IoT) kun je contact opnemen met je vertegenwoordiger van Signify om toegang te krijgen tot de specifieke training daarvoor.

Technische training

In deze training leer je precies hoe je aan de slag kan gaan met de app en hoe je de verschillende functies van de Foundation en Advanced niveaus in gebruik kan stellen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor installateurs en blijf op de hoogte van onze innovaties.

Vind een distributeur

Vind je dichtstbijzijnde distributeur of partner.

Neem contact op

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Klaar of niet?

Echte professionals geven hun bedrijf een boost met Philips connected lighting en de bijbehorende Interact Pro dashboard en app