Verlicht het spel

Geef je accommodatie een onderscheidend voordeel

Door de groeiende verstedelijking en de zittende levensstijl in steden worden voorzieningen voor recreatieve sporten overal ter wereld steeds belangrijker. Het verbeteren van de beleving voor zowel sporters als toeschouwers brengt niet alleen gemeenschappen samen, maar moedigt mensen ook aan om zelf actiever te worden. Onze energiezuinige LED-verlichting en op afstand bestuurbare regelsystemen verlagen de energiekosten terwijl ze tegelijkertijd de sportomgeving verbeteren en lichtvervuiling voor omwonenden minimaliseren. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je accommodatie IoT ondersteunt met connected armaturen die je helpen om de kracht van slimme technologie aan te wenden met Interact Sports.

Optimaliseer je werkwijze

Regel eenvoudig de verlichting zodat licht schijnt waar en wanneer dat nodig is

Stroomlijn het onderhoud door middel van bewaking die storingen in de hele accommodatie weergeeft

Verlaag het energieverbruik met behulp van energiezuinige LED-verlichting, planningen en regelaars

Verbeter de beleving

Verbeter het comfort en welzijn met heldere, gelijkmatige LED-verlichting

Verbeter zichtbaarheid, veiligheid en comfort voor zowel atleten als toeschouwers

Creëer een unieke sfeer door verschillende activiteiten te completeren met flexibele verlichting 

Verbeter duurzaamheid

Verminder de koolstofvoetafdruk om milieu-initiatieven te steunen

Verbeter de mogelijkheid om te sporten met heldere, energiezuinige LED-verlichting

Beperk lichtvervuiling met de geavanceerde prestaties van LED-schijnwerpers met optieken met een kantelgraad van nul en volledige controle over strooilicht door middel van louvres

Ontdek de mogelijkheden

Hoogwaardige verlichtingssystemen voor buitensporten

Hoogwaardige verlichtingssystemen voor binnensporten

Interact-verlichtingsbeheer voor recreatiesport

Ontdek connected verlichting

Interact Sports-software voor recreatiesport werkt met onze connected armaturen, zodat je eenvoudig connected verlichting in sport- en trainingsaccommodaties kan beheren, bewaken en regelen. 

De software heeft een intuïtief dashboard waarmee je de juiste verlichtingsinstellingen kan programmeren en à la minute kan aanpassen.

Je hebt ook toegang tot waardevolle gegevens op grond waarvan je de verlichtingsschema's en activiteiten van je voorziening kan optimaliseren.

Lighting Services

Verlichtingsservices worden beheerd door Signify. We zorgen voor jouw verlichting, zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf. Meer informatie over deze services vind je op onze bedrijfswebsite.

Projecten

Bourne Hill Stables en UV-C-desinfectie

Ontdek hoe Philips UV-C-desinfectieverlichting de sterren van de paardensport veilig en gezond houden bij Bourne Hill Stables.

Wodny Water Park

Voor het Wodney Water Park in Polen heeft het comfort en de veiligheid van de bezoekers de hoogste prioriteit. Dit was tijdens de coronapandemie zelfs van nog groter belang.

Zwembaden in Veenendaal

Ontdek hoe de Philips LED-verlichtingsinstallatie in de zwembaden van Veenendaal verstoringen vermindert en de veiligheid verbetert.

Productkenmerken

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.

Leer meer over onze producten