Word erkend LED Expert

LEDexpert Techtron

Versterk je positie

Als erkend LED Expert heeft u een speciale status binnen de installatiebranche. Uw bedrijf loopt immers voorop in de laatste LED-ontwikkelingen. Zo kunt u deelnemen aan trainingen, krijgt u op maat gemaakte licht-technische projectondersteuning en voorzien wij u van promotiemiddelen.

TechTron kiest voor kwaliteit, kennis en innovatie, zodat de klanten krijgen wat ze van hen mogen verwachten, namelijk een goed advies en een kwalitatief goed product. Hiervoor werken wij samen met Philips. Met het Philips LED expert keurmerk biedt Philips een uniek programma waarin de deelnemende bedrijven als eerste in de markt de noodzakelijke tools, LED informatie en begeleiding aangeboden krijgen. Philips lighting Nederland heeft TechTron uitgeroepen tot LED expert van het jaar in 2014. Dit op basis van een pro-actieve benadering, met unieke projecten, investering in kennis en de transparantie in advisering als resultaat.
- Henk de Man - Techtron, Erkend LED Expert

Time to Act!

De snelheid van LED innovatie is ongekend. Waar LED's voorheen alleen voor decoratieve doeleinden konden worden toegepast, is LED nu breed inzetbaar voor algemene verlichting. En die ontwikkelingen gaan steeds sneller...

De branche verandert

Een lichtdeskundige die niet inspringt op de ontwikkelingen in LED, doet niet alleen zijn klant tekort, maar vooral zichzelf! Want de wereld verandert snel en dat biedt veel kansen, met name door de unieke eigenschappen van LED’s. Zo kunnen we onderhoudskosten en energiekosten naar beneden brengen en zijn er meer mogelijkheden om een gezonder werkklimaat of een verrassende sfeer te creëren. Zorg dus dat u een voorsprong houdt. Word LED Expert!

Valleibad

Wat krijgt u er voor terug?

Wij als Philips voorzien u van de juiste kennis (opleiding), materialen (inrichten showroom) en ondersteuning (extra begeleiding en hulpmiddelen). Ook zorgen wij dat u na het eerste jaar up-to-date blijft en u zich als LED-autoriteit kan profileren!

De voordelen op rij:

  • U en uw medewerkers zijn LED-gecertificeerd; de LED-kennis en -vaardigheden worden vergroot door het volgen van specifieke LED-training(en)
  • Uw bedrijf ontvangt het keurmerk ’Erkend Philips LED Expert’
  • Uw bedrijf is met contactgegevens en vermelding website als ‘Erkend LED Expert’ te vinden op de Philips internetsite
  • U ontvangt de laatste Philips LED-innovaties voor proefopstellingen bij uw klanten.
  • U krijgt de beschikking over diverse tools om project berekeningen te maken
  • En natuurlijk kunt u voor al uw vragen terecht bij uw Philips contactpersoon
Blik op de wereldkaart

Samen nieuwe waarde maken

Vind uw dichtstbijzijnde distributeur of partner

Kies uw land uit de onderstaande lijst
om de dichtstbijzijnde distributeur of partner te vinden.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van het LED-expert programma voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw Philips accountmanager.