You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Philips Lighting!    

Neem contact met ons op

 

+32 2 525 75 75

 

Van 8 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur

 

lightinginfoservice@philips.com

 

Voor overige vragen kunt u hier terecht

Philips Lighting Belgium

Philips Lighting Belgium N.V.

Tweestationsstraat 80

1070 Brussel

Onze bedrijfsgegevens

 

Naar aanleiding van de recente beursgang van Philips Lighting wereldwijd als zelfstandige entiteit is de naamloze vennootschap "PHILIPS BELGIUM" gewijzigd in "PHILIPS LIGHTING BELGIUM". PHILIPS LIGHTING BELGIUM NV is de holdingmaatschappij van de Belgische Philips Lighting groep en heeft haar zetel te 1070 Brussel, Tweestationsstraat 80, RPR Brussel 0403.138.532, BTW BE 403.138.532.
Bankrekening- en BTW-nummer, evenals de gegevens van uw huidige contactpersonen binnen onze organisatie, blijven onveranderd.Download de bedrijfsgegevens

Light Beyond Illumination

 

Licht is méér dan alleen verlichting. Licht verrijkt het leven. Licht draagt bij aan hoe we ons voelen, het zorgt voor veiligheid, comfort, productiviteit, efficiency en welzijn, maar ook voor een overweldigende beleving en sfeer. En daarin worden wij geinspireerd door u...

Light-beyond-illumination

Vind uw antwoord

 

De juiste informatie is slechts een klik bij u vandaan. Bezoek de Tradelink-pagina om producten te bestellen. Bespreek de nieuwste verlichtingsontwikkelingen op de community-pagina's.

 

U kunt met ons contact opnemen op de manier die u het best schikt: stuur ons een e-mail or tweet als u daar de voorkeur aan geeft.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief