Meer merken van

Verlichtingssimulatie-
software

Plug-in voor DIALux, Relux en 3ds Max design

Download hier uw nieuwste plug-ins voor de verlichtingssoftware DIALux, Relux en 3ds Max design. En maak het voor uzelf veel gemakkelijker de juiste armatuur te vinden voor uw verlichtingsproject.

Philips productkeuzesoftware

Belangrijk!! NIEUWE VERSIE!!

De nieuwste versie van de Philips armaturendatabase voor lichtplanningsoftware (DIALux/Relux/3ds Max design) of als zelfstandige toepassing:

1. Dit is een internationale database. Wellicht zijn niet alle producten in de Philips Product Selector (PPS) verkrijgbaar in uw regio. Houd daar rekening mee bij het selecteren van uw verlichtingsarmaturen.
  2. Sluit voordat u de database van de Philips Product Selector (PPS) installeert of vernieuwt alle toepassingen af die gebruik maken van de PPS, zoals DIALux en Relux. Alleen in geval van een NIEUWE VERSIE is het noodzakelijk eerst de oude versie te verwijderen via "Start>Instellingen>Configuratiescherm>Programma's toevoegen/verwijderen". Pak na download van de nieuwe versie het zip.-bestand uit waarbij u de mappenstructuur in stand houdt, en draai daarna het bestand setup.exe.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.

Philips Revit-bestanden

De Revit-bestanden die we aanbieden, zijn ontwikkeld met flexibiliteit in gedachten. We hebben onze modellen schaalbaar gemaakt en ze eigenschappen meegegeven die voor u nodig zijn om ze te kunnen aanpassen aan uw behoeften.

Revit-bibliotheek

Color Kinetics Revit-bibliotheek

Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Aanbeveling van Philips voor simulatiesoftware & voor verlichtingstoepassing:

Philips Lampen Plug-in

Belangrijk!!

De nieuwste versie van de Philips lampendatabase voor lichtplanningsoftware (DIALux) of als zelfstandige toepassing:

1. Dit is een internationale database. Wellicht zijn niet alle lampen in de Philips Lampen Plug-in (PLP) verkrijgbaar in uw regio. Houd daar rekening mee bij het selecteren van uw lampen.
  2. Draai voor installatie van de plug-in eenvoudig het uitvoerbare bestand. Open de toepassing na installatie en gebruik de update-knop om de nieuwste database te ontvangen.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Soundlight Comfort is de oplossing. Deze innovatieve technologie, ontwikkeld door Philips en Ecophon, absorbeert overmatig geluid en levert een gelijkmatig, constant licht. En dankzij de LED-technologie is hij ook nog eens energiezuinig.
Vraag uw lokale vertegenwoordiger naar de verkrijgbaarheid van Calculux Area.

Neem contact met ons op

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen