Meer merken van

Welkom in de wereld van

Smart Buildings

Beter aan de slag


Verkenning van de belangrijkste trends en de nieuwste opvattingen die de werkplek van vandaag veranderen

Ontdek hoe de impact van economische, sociale en ecologische factoren en een toegenomen bewustzijn over het welzijn van onze werknemers, de behoefte aan nieuwe werkplekken heeft gecreëerd. Digitalisering, flexibel werken, energie-efficiëntie, … laat u inspireren door de bevindingen van topbeleggers, ontwikkelaars, ontwerpers en eigenaars van kantoorgebouwen, ongeacht de uitdagingen die u moet aangaan.

 

Ontdek en deel onze ideeën. We helpen u om bij te blijven met de nieuwste trends, technologie en opvattingen zodat u concurrentieel blijft en meer succes oogst op uw werkplek.

Babette Bouman over toekomstige trends op de werkplek en binnen het kantoorleven, gefilmd by The Edge, Amsterdam voor Philips Lighting

Ik denk dat de toekomst van het kantoor meer zal draaien rond vergaderen, met mensen praten en samenwerken.”


- Babette Bouman, Architect, Fokkema & Partners

Slimme verlichting voor kantoren,
meer dan alleen licht

 

Onze whitepapers helpen u bij het maken van het juiste investeringsbeslissing voor een duurzaam, efficient en toekomstbestendig kantoorgebouw.


Laat u inspireren door de volgende thema’s :

  • Connected Office Lighting en IoT
  • Slimme verlichting & Duurzaamheid
  • Slimme verlichting & Het Nieuwe Werken
  • Slimme verlichting & Kostenbesparingen
  • Slimme verlichting & Welzijn op kantoor

Ontdek meer thema’s en trends


We onderscheiden vier belangrijke oorzaken die nu de werkplek veranderen en deze ook in de toekomst zullen vormgeven.

Groene gebouwen… meer dan energiebesparing infographic

Groene gebouwen
Meer dan energiebesparing

 

Onze toenemende behoeften en de beperkte grondstoffen vragen om een meer overwogen, duurzame en verantwoorde benadering van ondernemen wanneer de verstedelijking aanhoudt. Leer meer over de aanpak van de circulaire economie en de echte "bedoeling van vergroening" in het kantoor van vandaag.

Connectiviteit in het kantoor optimaliseren infographic

Connectiviteit
Het kantoor optimaliseren

 

Ontdek hoe de naadloze technologie van een ‘intelligent gebouw’ flexibel, draadloos werken ondersteunt, het comfort en de productiviteit van de werknemer optimaliseert en energie-efficiëntie en controle biedt aan eigenaars en huurders.

Gezondheid en welzijn… goed voor de zaken infographic

Gezondheid en welzijn Goed voor de zaken

 

Nu de generaties X, Y en Z collega's zijn, elk met hun eigen verschillende werkstijlen en behoeften, bekijken we hoe het comfort op de werkplek mensen gezond, gelukkig, gemotiveerd en productief houdt.

Flexibiliteit is koning op de werkplek infographic

Engagement en ervaring
Flexibiliteit is koning

 

De digitale revolutie heeft onze manier van werken veranderd, met oneindig meer flexibiliteit, keuzes en mogelijkheden over hoe, waar en wanneer we werken. Is uw kantoor klaar voor die verandering?

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.