Meer merken van

Sportveldverlichting

voor recreatieve buitensport

LED-verlichting voor sportvelden


Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door voor uw sportveldverlichting gebruik te maken van een betrouwbare en duurzame LED-lichtoplossing die 50% energiezuiniger is. De verlichting heeft geen "warming-up" nodig, springt direct vol aan en is inzetbaar naar de bezetting van de velden. Dit laatste vermindert de lichthinder voor de omgeving fors. Het systeem is flexibel in gebruik, doordat na het uitschakelen weer direct kan worden ingeschakeld.

Ook voor uw sportaccommodatie kunnen wij een verlichtingsoplossing op maat bieden. Daarnaast bieden wij diverse standaard lichtplannen voor sportfaciliteiten.

De 5 voordelen van LED-verlichting voor sportclubs

Tot 50% verlaging in de energiekosten


Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door gebruik te maken van een LED-lichtoplossing.

De voordelen van LED-verlichting op het voetbalveld van RJ Wavre

Voetbalveldverlichting

 

Mensen die recreatief voetballen, doen dat gewoonlijk 's avonds, na het werk. Dit vraagt om effectieve verlichting, zodat iedereen zo veel mogelijk kan sporten. Het verlichtingsniveau is uiteraard lager dan bij wedstrijden die op televisie worden uitgezonden, maar er is nog steeds verlichting van hoge kwaliteit nodig: gelijkmatig, prettig voor de ogen en niet te opdringerig (ivm lichthinder). 

voetbalverlichting

Tennisbaanverlichting

 

In het geval van een tennisbaan moet de verlichting een goede zichtbaarheid garanderen. De bal moet altijd goed te zien zijn, ongeacht de locatie en de snelheid ervan. Voor een goede zichtbaarheid moet voldoende contrast worden gecreëerd tussen voorwerpen en hun achtergrond. Daarnaast spelen het verlichtingsniveau, de gelijkmatige verdeling van licht over het speeloppervlak en het voorkomen van verblinding een belangrijke rol.

Tennisbaanverlichting

Hockeyveldverlichting

 

De Lichtopbrengst van je LED systeem heeft direct invloed op de zichtbaarheid van de hockeybal. Tijdens een training en wedstrijd worden hoge snelheden bereikt, daarom is een gelijkmatige lichtverdeling en een kleurtemperatuur die overeenkomt met die van daglicht erg belangrijk op een hockeyveld.

Hockeyverlichting

PerfectPlay – flexibele verlichting

 

Of je nu een heel veld of een half veld wilt verlichten, gaat trainen of een wedstrijd speelt, met PerfectPlay kun je met één druk op de knop via een panel, tablet of smartphone je lichtinstellingen veranderen. Dit intelligente verlichtingssysteem is niet alleen simpel te bedienen maar je vereniging bespaart ook nog flink op de energie- en onderhoudskosten. 

Ons aanbod in sport verlichting

Basic: Intelligente LED armaturen

 

LED-armaturen waarmee u geniet van de voordelen van LED-verlichting : besparingen op energie- en onderhoudskosten en flexibiliteit in het gebruik.

 

Deze armaturen kunnen worden gekoppeld aan de PerfectPlay software die een online beheer van de verlichting mogelijk maakt: op afstand en op al uw terreinen. Waar u ook bent, met uw tablet bij de hand controleert u al uw installaties.

Intelligente LED armaturen

Basic

Advanced: De garantie voor een uitstekende verlichting gedurende 10 jaar

 

 • 10 jaar garantie op de onderdelen van de geïnstalleerde armaturen
 • Controle van de verlichtingsniveaus om de 3 jaar
 • Jaarlijks onderhoud van de armaturen
 • Jaarlijkse check-up van de parameters in de PerfectPlay software
De garantie voor een uitstekende verlichting gedurende 10 jaar

Advanced

Advanced+: Een financiering op maat

 
 • Geniet van alle voordelen van de Advanced formule
 • Dankzij Advanced+ heeft u de mogelijkheid om uw investering te financieren.
Verhoog het niveau van uw installatie gedurende 10 jaar

Advanced+

Producten voor sportveldverlichting

OptiVision LED

Het Philips OptiVision LED-schijnwerpersysteem, het allernieuwste in ledtechnologie met hoge efficiëntie, biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesportve...

Bekijk de familie

De voordelen van de nieuwe
versie van OptiVision LED

 
 • Retrofit oplossing voor vervanging van conventionele HID-armaturen
 • Armaturen geschikt voor 230 V en 440 V (dus geen investering in de distributie van elektriciteit)
 • Energiebesparing tot 50%
 • Zeer lange levensduur en veel lagere onderhoudskosten
 • Maximale flexibiliteit door de plaatsing van de ballast in de armatuur (in de hoogte) of op de mast (onderaan).»

Bereken de totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.