U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De klantervaring

  compleet maken

  Bullring-winkelcentrum,
  Birmingham, VK


  Ontdek hoe LED-verlichting de winkelervaring heeft verbeterd in het Bullring-winkelcentrum
  Een unieke winkelervaring creëren met verlichting - Philips

  Door voor LED-verlichting te kiezen
  hebben we

  hebben we het esthetische en visuele effect van Bullring kunnen versterken...naast ons uitstekende winkelaanbod ziet de winkel er nu ook 's avonds schitterend uit dankzij de opwindende lichtshows die we verzorgen – en die we kunnen realiseren zonder afbreuk te doen aan onze verantwoordelijkheid voor het milieu."
  Prettige verlichtingsatmosfeer in de doorgangsruimten van het Bullring Shopping Centre - Philips
  Topverlichtingsoplossingen voor winkelcentra - Philips

  De uitdaging van de klant


  Het bekroonde Bullring Shopping Center was op zoek naar een nieuw verlichtingsconcept dat zijn imago zou versterken en bezoekers zou inspireren zonder afbreuk te doen aan duurzaamheidsnormen. Philips had de oplossing.
  Voorgevel Bullring Shopping Centre - Philips

  De juiste verlichting


  De bekroonde Bullring in Birmingham is een van Europa’s opwindendste winkelbestemmingen, die zo'n 40 miljoen bezoekers per jaar trekt. We hadden behoeft aan een nieuw verlichtingssysteem om de hoge bedrijfsstandaard te onderstrepen. We begonnen met de vervanging van het oude koudekathodeverlichtingssysteem door Philips eW® Cove Powercore. De verlichting van topkwaliteit die deze lampen leveren, verleent elk winkelgebied een gastvrije en verfrissende sfeer, en werd toegepast rond de roltrappen, liften, toiletten en de belangrijkste verbindingsgangen.

  Vlakbij de hoofdingangen van de Bullring werden geavanceerde LED City Wing-straatverlichtingsarmaturen geplaatst, die een fraaie aanvulling vormen op de mix van historische en eigentijdse architectuur rond het gebouw. In het centrale deel is RGB iColor Cove QL-verlichting aangebracht langs de promenades en werden ColorBlast-modules geplaatst bij de belangrijkste winkels.

  Het verschil is opvallend. Het nieuwe systeem heeft het centrum extra karakter en klasse gegeven met behulp van levendige kleuraccenten en een heldere glans. De flexibiliteit van het licht...

  Energy-efficiënte LED's verlagen de elektriciteitsrekening met 85%, een reductie van £ 34.000 (€ 47.580) per jaar. Dit komt overeen met een jaarlijkse reductie van de CO2-emissie met 251 ton, ofwel 1241 heteluchtballonnen!

  Leer meer over onze LED-verlichting voor winkels en horeca
  • iColor Cove EC BCX440
   iColor Cove EC BCX440
   iColor Cove EC is een onopvallende armatuur die is ontworpen voor accent-, contour- of koofverlichting op plaatsen waar lagere lichtintensiteit en lagere kosten wenselijk zijn. Hij...

  Gerelateerde cases