U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Alle producten in

  het juiste licht

  Albert Heijn De Hoef,
  Alkmaar, Nederland


  Een Albert Heijn wil al haar producten in het juiste licht. Zo is boodschappen doen op elk tijdstip van de dag comfortabel.
  Albert Heijn belichting

  We hebben uitgebreid
  gekeken hoe

  we met LED-verlichting het ideale plaatje konden realiseren. Naast de terugverdientijd en de besparing vonden we het heel belangrijk dat het lichtbeeld vanaf het begin tot einde levensduur exact hetzelfde was."

   

  - Michel de Rooij, Sr Manager Technology & Proces innovation van Ahold.

  Albert Heijn De Hoef

  De wens van de klant

   

  Waar lichtwaardes met het verouderen van de lichtinstallaties altijd dalen, wilde Ahold een verlichtingsoplossing die continu hetzelfde kan blijven. Om zo het lichtbeeld - en dus de sfeer - door de jaren heen intact te houden.

  Michel de Rooij Albert Heijn

  De juiste verlichting 

   

  We zijn gestart met een lichtsterkte van 130%, zodat je later altijd op 100% kunt uitkomen. De LED-oplossing biedt dat tot de juiste sterkte kan worden teruggedimd.

   

  "Bij LED-verlichting dacht ik altijd aan de sfeer van een diepvries, maar de warmwitte kleur van deze verlichting heeft al mijn vooroordelen weggenomen", zegt supermarktmanager Kees Cats. "Mijn klanten hebben vast niet in de gaten dat de prettige sfeer in de winkel mede te danken is aan de LED-verlichting, maar dat maakt het nog leuker." De resultaten zullen nog uitgebreid worden geëvalueerd. Op basis daarvan zal Ahold besluiten of in de toekomst ook nieuwe winkels met deze LED-oplossing worden uitgevoerd.

   

  Clubmanager Philippe Bormans: Vanaf nu kunnen onze spelers hun emoties beter delen met de supporters. Wij menen dan ook dat deze dynamische verlichting een voorbeeld kan zijn op Belgisch en internationaal niveau."

  Leer meer over onze verlichting voor supermarkten en warenhuizen 

  • Maxos LED Industry 4MX850
   Maxos LED Industry 4MX850
   De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet aan alle relevante normen voor supermarkten en industriële toepassingen. Voor...
  • LuxSpace 2 Compact DN570B/DN571B
   LuxSpace 2 Compact DN570B/DN571B
   Elk bedrijf wil graag al zijn resources optimaliseren. Niet alleen de bedrijfskosten, zoals energiekosten, maar ook. gebruikerskosten die een grote invloed hebben op het rendement....

  Gerelateerde cases

  Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van supermarkten en grote winkelketens.