U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Over Philips Lighting
  Levens verbeteren met licht

  Ons doel is in het jaar 2025 de levens te verbeteren
  van 3 miljard mensen per jaar

  We streven ernaar de wereld gezonder en duurzamer te maken via innovatie.

   

  Door het leveren van frisse ideeën en energiezuinige oplossingen aan consumenten en professionele klanten verbeteren we overal en elke dag weer de levens van mensen. Met technologische innovaties op basis van diepe inzichten in klanten, gekoppeld aan ons vertrouwde merk en wereldwijde marktleiderschap, geven we leiding aan de wereldwijde revolutie in verlichting.

  We verkeren in de unieke positie
  om vorm te geven aan de markt

   

  Philips geeft vorm aan de toekomst van verlichting. Als een van de weinige ondernemingen die werkzaam zijn in een uiteenlopende reeks van technologische disciplines zijn we wereldwijde marktleider in connected verlichting.

   

  Onze focus verschuift van individuele producten naar connected LED-verlichtingssystemen en diensten, LED-armaturen en LED-lampen voor de consumentenmarkten. Door deze technologieën te bevorderen, kunnen we onze klanten in staat stellen efficiënter te creëren, innoveren en werken.

  Onze digitale waardeketen

  De vier pijlers van onze strategie
  Aanpakken van veranderende marktbehoeften

  Leiding geven aan de technologische revolutie    

     

  De wereld verandert en wij veranderen mee. Als grootste LED-onderneming op de planeet drukken we de technologie voorwaarts met inventieve verlichtingsoplossingen. Aan onderzoek en ontwikkeling geven we 29% meer uit dan onze meest naaste concurrenten, om u te voorzien van de nieuwste digitale innovaties.

   

  Onze gerichtheid op digitale technologie stelt ons in staat LED-lampen te verbinden met regelsystemen, netwerken, apparaten en apps. Klanten kunnen nu verbazingwekkende verlichtingservaringen creëren en uitstekende bedrijfsresultaten realiseren terwijl ze tegelijk tot 80% energie besparen vergeleken met traditionele lampen.

   

  Behalve dat we investeren in digitale technologie gaan we ook voort met het ontwikkelen van onze eersteklas reeksen LED-lampen en armaturen. We hebben verdere besparingen door schaalvergroting bereikt op het gebied van goedkope LED-lampen, en daardoor kunnen onze klanten verlichting van hoge kwaliteit aanschaffen voor een betaalbare prijs.

   

  Tot onze recente wapenfeiten hoort het ontwikkelen van een prototype TLED die 200 lumen per watt produceert, en dat is tweemaal efficiënter dan de huidige LED-oplossingen. En onze baanbrekende CrispWhite-armatuur, ontwikkeld voor winkelverlichting, laat wittinten nog witter dan wit lijken, en geeft tegelijk een warme en verzadigde intensiteit aan kleuren.

   

  Ook hebben we het ondenkbare gedaan door de eerste platte lamp ter wereld te ontwikkelen. De SlimStyle LED schijnwerper voor thuis heeft een slim ontwerp dat geen koelblok nodig heeft, en dat betekent een lager prijs voor de klant.

  Oled2
  Pillars
  Disney

  Winnen in de  consumentenmarkt

   

  Klanten worden zich steeds meer bewust van de voordelen van grensverleggende verlichting. Aangezien zij ongeveer 25% van onze omzet vertegenwoordigen, vormen zij een van onze grootste groeikansen. Nu de prijskloof tussen LED´s en conventionele verlichting versmalt en er steeds meer nieuwe toepassingen van de technologie bijkomen, zal de acceptatie van LED´s door de consument naar verwachting versnellen.

   

  Connected verlichting in woningen vormt het hart van alles wat we doen. Baanbrekende technologieën zoals Philips Hue veranderen de manier waarop consumenten naar licht kijken, doordat die hen nieuwe manieren bieden om zich uit te drukken. Door consumenten mogelijkheden van interactie met hun verlichting via het internet te bieden, vestigen we nieuwe maatstaven in functionaliteit.

  We gaan door met gebruik te maken van onze deskundigheid in ontwerpen, waarvoor we in 2013 30 prestigieuze designprijzen ontvingen voor ons aanbod aan consumentenverlichting.

  Aansturen van innovatie in professionele verlichtings-
  systemen en diensten

  Door onze professionele verlichtingssystemen en diensten voortdurend vooruit te brengen, openen we nieuwe deuren voor gemeenten en ondernemingen overal ter wereld. Onze LED-concepten worden het snelst aanvaard in de sectoren winkel- en buitenverlichting, maar we sturen innovatie aan in alle branches. We brengen LED-lampen, regelsystemen, netwerken, apparaten en apps bij elkaar en creëren zo talloze nieuwe manieren voor bedrijven om energie te besparen en hun doelstellingen te realiseren.

   

  We richten ons op:

  • Voortgaan met leiding te geven aan en winst te boeken in de markt voor LED-armaturen en een sterke regionale aanwezigheid te behouden voor maatwerkproducten in overeenstemming met lokale marktbehoeften.
  • Ontwikkelen van best-in-class systemen voor het verbinden van woningen, bedrijven, en kennis over het toepassen van verlichting.
  • Aanbieden van diensten die verder gaan dan installatie en ingebruikstelling, zoals netwerkonderhoud, energiemeting en verificatie.
  Systemen
  De Milleniumbrug

  Accelerate!

   

  Ons Accelerate! programma voor verandering en verbetering van prestaties, nu in zijn derde jaar, maakt Philips tot een meer alerter en ondernemende innovator. Het programma, dat nog doorloopt tot 2017, omvat vijf stromen die zijn ontworpen om:

   

  • Ons meer klantgericht te maken
  • Onze business/markt-combinaties zo uit te rusten dat zij winnen
  • Slanke, allesomvattende waardeketens voor klanten te creëren
  • Een eenvoudiger, gestandaardiseerd bedrijfsmodel in te voeren
  • Een cultuur te vestigen die is gericht op groei en prestaties

  Ons doel is in het jaar 2025 de levens te verbeteren
  van 3 miljard mensen per jaar

  Innovation and you

  De wereld heeft meer licht nodig, meer energiezuinig licht en meer digitaal licht

   

  Onze ambitie:

  Het leven verbeteren met licht